менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Питання свій диск.

Reply

Різьба Інструменти
Old 22 червня 2007, 20:15
Нові члени групи

Default Питання свій диск.

Ок, давайте подивимося, хто зможе вирішити цю проблему. До цих пір всі пошуки Ive зроблено на Google hasn't допомогло.

Моя WD HDD помер кілька днів тому, так що я купив іншу. Я встановив новий жорсткий диск як Primary Master і старий (пошкодження) на HDD як Primary Slave. Тепер я хочу отримати стільки даних від старого HDD наскільки це можливо. Проблема в тому, я нахиляє навіть побачити старого жорсткого диска (Слов'янський) в Windows. Bios розпізнає його і так чи диспетчері пристроїв, але коли я йду відкрити мій комп'ютер, тільки новий HDD присутня. Потім я пішов в "Керування дисками", щоб присвоїти йому букву (Пошук в Google показав, що це те, що повинно бути зроблено), але doesn't управління дисками см. Слов'янський або HDD.

Отже, моє запитання, що ж тепер? Будь-яка допомога буде оцінили.

До речі, старий жорсткий диск, який розбився, я чую її обертанні. Im Running XP Pro також, якщо він має бути відомий.
Old 22 червня 2007, 21:32
Член групи

Спробуйте встановити як Cable Select, а потім майстром налаштування диска, на останньому порту IDE, і поганий на Близькому порту.

Підкажіть, що тріск і подивитися, що відбувається. Якщо він все ще не працює, і диск управління не бачачи її, але ви можете почути його крутилась, і, швидше за все, це буде щось у сервоприводи на приводі рукою, і саме роду терміналів .... Але давайте спробуємо кілька речей першої .....

V
Old 22 червня 2007, 23:04
Забороненої угруповання

Корисні поради від Валіс там Elkay але, бачачи, як це було вже відформатовано свої гроші на цей час повністю виснаженою.

Моя система: #

Процесор (и):
Intel P4
Материнська плата:
ECS 915pla2
ОЗУ:
1gb
Графічна карта (и):
ATI Radeon X1050
Звукова карта:
Diamond Xtreme 7.1
Жорсткий диск (и):
160gb
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Діло / PSU:
antech/x-power585
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Бездротове
Монітор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операційна система (и):
Windows XP
Old 22 червня 2007, 23:45
Нові члени групи

Гаразд, постараюсь, що зараз
Old 23 червня 2007, 00:01
Нові члени групи

Валіс, я намагався, що ви запропонували, але для керування диском ще doesn't визнати старого жорсткого диска.
Old 23 червня 2007, 06:27
Забороненої угруповання

Виконайте перевірку диска на ньому Elkay вибравши Пуск Виконати і введіть CHKDSK (літера диска):
Як і для прикладу;
CHKDSK E:
Old 23 червня 2007, 09:37
Нові члени групи

Добре, але Dont я щось потрібно запускати цю команду CHKDSK? Чи буде XP на CD?
Old 23 червня 2007, 09:43
Забороненої угруповання

Chkdsk простий командного рядка, яка буде alow вам з'ясувати, чи є поганих секторів на жорсткому диску.
Це вже вбудовано в XP, і вам не знадобиться диск.
Нижче наведено знімок, де хтось повинен запустити перевірку на гнучкому диску позначається CHKDSK:

Old 23 червня 2007, 12:49
Член групи

гарне виклику wolfey ..... думаю, що ви прибив, диск управління, не бачачи його, ймовірно, відправився в великою базою даних в небі ..... ми побачимо, якщо CHKDSK бачить нічого, але мої гроші на руці, як диск обертається ..... подивимося ...
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
PC Wont завантаження, коли жорсткий диск підключений. Материнські плати або жорсткого диска проблема? NightStar Процесори, материнські плати RAM & 4 9 листопада 2009 10:30
Xbox 360 питань жорсткого диска orkutshare PC & консоль Gaming 3 17 серпня 2009 09:35
Допомога з поворотом Слов'янський жорсткого диска на жорсткий диск Головні Cogglesz Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 30 березня 2009 09:28
Передача даних з жорстких дисків на зовнішньому жорсткому диску. XPC465 Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 3 березня 2009 06:46
Жорсткий диск питання, пов'язані із завантаженням. damnwall Генеральний обладнання чат 1 3 лютого 2008 13:11
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.