![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ок, давайте подивимося, хто зможе вирішити цю проблему. До цих пір всі пошуки Ive зроблено на Google hasn't допомогло. Моя WD HDD помер кілька днів тому, так що я купив іншу. Я встановив новий жорсткий диск як Primary Master і старий (пошкодження) на HDD як Primary Slave. Тепер я хочу отримати стільки даних від старого HDD наскільки це можливо. Проблема в тому, я нахиляє навіть побачити старого жорсткого диска (Слов'янський) в Windows. Bios розпізнає його і так чи диспетчері пристроїв, але коли я йду відкрити мій комп'ютер, тільки новий HDD присутня. Потім я пішов в "Керування дисками", щоб присвоїти йому букву (Пошук в Google показав, що це те, що повинно бути зроблено), але doesn't управління дисками см. Слов'янський або HDD. Отже, моє запитання, що ж тепер? Будь-яка допомога буде оцінили. До речі, старий жорсткий диск, який розбився, я чую її обертанні. Im Running XP Pro також, якщо він має бути відомий. |
|
| |||
| |||
| Спробуйте встановити як Cable Select, а потім майстром налаштування диска, на останньому порту IDE, і поганий на Близькому порту. Підкажіть, що тріск і подивитися, що відбувається. Якщо він все ще не працює, і диск управління не бачачи її, але ви можете почути його крутилась, і, швидше за все, це буде щось у сервоприводи на приводі рукою, і саме роду терміналів .... Але давайте спробуємо кілька речей першої ..... V |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Корисні поради від Валіс там Elkay але, бачачи, як це було вже відформатовано свої гроші на цей час повністю виснаженою.
| |||
| |||
| Гаразд, постараюсь, що зараз |
|
| |||
| |||
| Валіс, я намагався, що ви запропонували, але для керування диском ще doesn't визнати старого жорсткого диска. |
|
| |||
| |||
| Виконайте перевірку диска на ньому Elkay вибравши Пуск Виконати і введіть CHKDSK (літера диска): Як і для прикладу; CHKDSK E: |
|
| |||
| |||
| Добре, але Dont я щось потрібно запускати цю команду CHKDSK? Чи буде XP на CD? |
|
| |||
| |||
| Chkdsk простий командного рядка, яка буде alow вам з'ясувати, чи є поганих секторів на жорсткому диску. Це вже вбудовано в XP, і вам не знадобиться диск. Нижче наведено знімок, де хтось повинен запустити перевірку на гнучкому диску позначається CHKDSK: |
|
| |||
| |||
| гарне виклику wolfey ..... думаю, що ви прибив, диск управління, не бачачи його, ймовірно, відправився в великою базою даних в небі ..... ми побачимо, якщо CHKDSK бачить нічого, але мої гроші на руці, як диск обертається ..... подивимося ... |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| PC Wont завантаження, коли жорсткий диск підключений. Материнські плати або жорсткого диска проблема? | NightStar | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 9 листопада 2009 10:30 |
| Xbox 360 питань жорсткого диска | orkutshare | PC & консоль Gaming | 3 | 17 серпня 2009 09:35 |
| Допомога з поворотом Слов'янський жорсткого диска на жорсткий диск Головні | Cogglesz | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 30 березня 2009 09:28 |
| Передача даних з жорстких дисків на зовнішньому жорсткому диску. | XPC465 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 3 березня 2009 06:46 |
| Жорсткий диск питання, пов'язані із завантаженням. | damnwall | Генеральний обладнання чат | 1 | 3 лютого 2008 13:11 |
| Різьба Інструменти | |
| |