![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| mají Hitachi 320gb pevný disk a je rozdělena do 3 oddílů 1 hlavní zaváděcí OS, atd., 2 40 g hry a 3 7 GB továrna image, dnes můj 2 oddíl zmizel spolu se všemi mé hry. chodím do disku a řízení jeho doesnt tam ale dovolte mi udělat něco, aby to někdo prosím, pomozte mi !!!!!! systémem Windows Vista AMD duálním jádrem 3 GB RAM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Za prvé, zkuste Hitachi utility tadyNa test disku.
| |||
| |||
| tt doesnt zvednout cokoli |
|
| |||
| |||
| všechny dobré použité testdisk, potřeba přepsat tabulku všech je dobrý zpět do normálu. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| A způsob, jak vytvořit oblast, aniž by to můj pevný disk formátu Windows 7 | Razer | Drives & Removable Media | 14 | 18. května 2009 12:12 |
| Možné obnovit data Vypnuto oddíl a neuspořádaný Pevný disk? | plissken | Drives & Removable Media | 1 | 12. dubna 2009 06:20 |
| Snažím se můj oddíl pevného disku ..... | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Drives & Removable Media | 17 | 14. října 2008 03:25 |
| Rozdělovací skrink, potřebujete rychlou odpověď! | Cew27 | Operační systémy Windows | 3 | 31. leden 2008 13:32 |
| Jak vytvořit oddíl na externí pevný disk? | andrewanimation | Drives & Removable Media | 1 | 27. Září 2007 21:08 |
| Thread Nástroje | |
| |