![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| έχουν Hitachi 320GB σκληρούς δίσκους και τα χωρίζεται σε 3 κύριες κατατμήσεις εκκίνησης 1 os κλπ, 2 40 g παιχνίδια και 3 7gb εργοστάσιο εικόνα, σήμερα μου διαμέρισμα 2 εξαφανιστεί, μαζί με όλα τα παιχνίδια μου. Πηγαίνω σε δίσκο την διαχείριση doesn't εκεί αλλά επιτρέψτε μου να κάνω ένα πράγμα να είναι κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει !!!!!! εκτελεί τα Windows Vista AMD διπλού πυρήνα 3GB RAM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| First off, δοκιμάστε τη Hitachi χρησιότητας εδώ, Να ελέγξει τη μονάδα δίσκου.
| |||
| |||
| tt doesn't ανάκαμψη τίποτα |
|
| |||
| |||
| όλες τις καλές testdisk χρησιμοποιούνται, πρέπει να ξαναγράψουμε πίνακα όλων είναι καλή επιστροφή στην κανονική. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ένας τρόπος για να δημιουργήσετε ένα διαμέρισμα, χωρίς να χρειάζεται να μου μορφή σκληρού δίσκου στα Windows 7 | Razer | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 14 | 18 Μαΐου 2009 12:12 |
| Δυνατή η ανάκτηση δεδομένων Off Partition ενός θάλασσα Hard Drive; | plissken | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 12 Απρ 2009 06:20 |
| Προσπαθώντας να Partition σκληρό δίσκο μου ..... | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 17 | 14 Οκτ 2008 03:25 |
| Partition skrink, χρειάζεται γρήγορη απάντηση! | Cew27 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 31 Ιαν 2008 13:32 |
| Πώς να δημιουργήσετε ένα διαμέρισμα σε μια External Hard Drive; | andrewanimation | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 27η Σεπ 2007 21:08 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |