![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| turėti Hitachi 320GB diską ir yra padalintas į 3 skirsnius 1 Pagrindiniai boot OS ir tt, 2 40g žaidimus ir 3 7GB fabrikas vaizdas, Šiandien mano 2 skirsnį dingo, kartu su visais savo žaidimais. Aš einu į disko valdymo jos nėra, bet doesnt let me do dalykas tai Prašome someone help me !!!!!! Windows Vista Intel Dual Core 3Gb RAM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pirmiausia, pabandykite Hitachi naudingumas čia, Bandymų įrenginys.
| |||
| |||
| TT doesnt pasiimti ką nors |
|
| |||
| |||
| visi geri naudojama testdisk, reikia perrašyti visus skirsnių lentelės yra gera grįžti prie normalaus. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kaip sukurti disko be formatuoti kietąjį diską Windows 7 | Razer | Drives & Removable Media | 14 | Gegužė 18, 2009 12:12 |
| Galima atkurti duomenis Off Skaidoma messed up Hard Drive? | Plissken | Drives & Removable Media | 1 | Balandis 12, 2009 06:20 |
| Bandymas Pasiskirstymo mano kietąjį diską ..... | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Drives & Removable Media | 17 | 14 spalis 2008 03:25 |
| Pasiskirstymo skrink, reikia greito atsakymo! | Cew27 | Windows "operacinės sistemos | 3 | 31 sausis 2008 13:32 |
| Kaip sukurti disko į išorinį kietąjį diską? | andrewanimation | Drives & Removable Media | 1 | 27 rugsėjis 2007 21:08 |
| Temos įrankiai | |
| |