![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, първо се Im много впечатлен от сайта. Неговата голяма може да предложи тази подкрепа. Моят въпрос е Имах Sony VAIO лаптоп (pcg-9g1m / fx805), тъй като обикновено тя умря след като гаранция, но аз успях да запишете на твърдия диск и аз купих лаптоп Caddy, който може просто да се свърже с моя компютър чрез USB. Проблемът е, аз искам да си изтеглите файловете на твърдия диск, но това ли да получа достъп отрече съобщението. Аз вярвам, че има нещо общо с Windows зареждащата (на моя лаптоп), тъй като тя използва за бързо ме с прозорците парола вариант, преди да влезете в профила си. но както аз съм сега с този HD устройството като преносим допълнително устройство, така и не е нужно да стартирате Windows от моя лаптоп твърд диск, аз изчислявам аз невъзможен достъп до файловете ми причиняват HDD все още мисли, че тя е защитена с парола. Не мога да обувка ми лаптоп сега, за да включите функция, има ли нещо друго, което мога да направя и аз ще трябва да стартирате Windows от моя лаптоп карам да го спрете и после обратно суап на моя компютър прозорци след това. Im ми умовете края тук, всяка помощ е оценена. Много благодаря предварително Пол ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дали тя се появи в "Моят компютър"?
Можеш ли да видиш всякакви файлове или папки? Подай формулирани или не трябва да виждате съдържанието на папката дървета. Ако не може да бъде повреден, сканиране и ремонт могат да определят това. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Здравей Дейвид благодаря за отговора. Когато включите устройството в момента използва кутийката. Имам файлове "Пол rileys документи, така и на администратора Docs, но когато се опитвам да вляза ми казва, че папката Im не са разрешени за достъп до файла, но няма ред за парола. Имах важните файлове в папка на работния плот, който може да не изглежда да се намери? ако го направя сканиране и ремонт мога да направя това с помощта на HD в своята Caddy а също и как ще започне сканиране и ремонт? Благодаря за вашата помощ Дейвид |
|
| |||
| |||
| Определено звучи като те са защитени с парола. Ти ще нужда от софтуер на трета страна, за да я кръг, имат Google и ще също. Ще дойда с теб, ако намеря нищо. |
|
| |||
| |||
| Благодарение Дейвид Оценявам помощта, Айв била на няколко форума, но никой не искаше да ми отговори преди. Ще търсене в Google и актуализира, ако аз добивам навсякъде. Благодарности |
|
| |||
| |||
| Съжалявам, че трябва да споменем, че има дял на диска също така, аз мога достъп D шофиране, но ограничени по C шофиране наздравици |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Моята система: #
|
|
| |||
| |||
| Благодаря ви wolfey, това е някаква полезна информация, която ще се опита, когато се прибера. Аз ще се пазят всички актуализира, ако това работи, или не, в средното време, ако има нещо друго, което мога да направя моля пост го тук и аз ще се опитам. нещо, което трябваше да се спомене forgotton е папката, аз съм се опитва да казва, че е празен? означава това Айв загубили всичко? Аз също допуска някой да компресирате файловете на определени папки на тази сметка и тя изглежда като че те са прави, че с моя профил и ми гост, но не и adminstrators сметка. Ако се опитам този линк по-горе и аз достъп до него е, че си струва uncompressing на файлове? наздравици |
|
| |||
| |||
| Нека се знае, как се с достъп до файлове и папки, първо Пол Да. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| PC приучавам Обувка, когато на твърдия диск е включен В. Дънната платка или твърдия диск Проблем? | nightstar | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 9-ти ноември 2009 10:30 |
| Лаптоп BIOS и Hard Drive Парола | koglaa | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 27 Авг 2008 23:44 |
| Как да твърд диск парола | rawsox | Дискове & сменяемите носители | 3 | 30 декември 2007 06:18 |
| Windows XP черен екран след обувка-горе (твърдия диск въпрос?) | hypnotoad521 | Windows операционни системи | 3 | 16-то Dec 2007 17:06 |
| Майор липсва пространство на хард диска проблем | ziplock122949 | Windows операционни системи | 4 | 5-та Sep 2007 13:32 |
| Нишка Инструменти | |
| |