по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Дискове & сменяемите носители

Register

Твърд диск парола проблем Можете ли да реши този пъзел?

Reply

Нишка Инструменти
Old 16 юли 2007, 07:43
Новите държави Група

Exclamation Твърд диск парола проблем Можете ли да реши този пъзел?

Здравейте, първо се Im много впечатлен от сайта. Неговата голяма може да предложи тази подкрепа. Моят въпрос е Имах Sony VAIO лаптоп (pcg-9g1m / fx805), тъй като обикновено тя умря след като гаранция, но аз успях да запишете на твърдия диск и аз купих лаптоп Caddy, който може просто да се свърже с моя компютър чрез USB. Проблемът е, аз искам да си изтеглите файловете на твърдия диск, но това ли да получа достъп отрече съобщението. Аз вярвам, че има нещо общо с Windows зареждащата (на моя лаптоп), тъй като тя използва за бързо ме с прозорците парола вариант, преди да влезете в профила си. но както аз съм сега с този HD устройството като преносим допълнително устройство, така и не е нужно да стартирате Windows от моя лаптоп твърд диск, аз изчислявам аз невъзможен достъп до файловете ми причиняват HDD все още мисли, че тя е защитена с парола. Не мога да обувка ми лаптоп сега, за да включите функция, има ли нещо друго, което мога да направя и аз ще трябва да стартирате Windows от моя лаптоп карам да го спрете и после обратно суап на моя компютър прозорци след това. Im ми умовете края тук, всяка помощ е оценена.
Много благодаря предварително
Old 16 юли 2007, 07:47
Администратор Група

Default Твърд диск парола проблем Можете ли да реши този пъзел?

Дали тя се появи в "Моят компютър"?

Можеш ли да видиш всякакви файлове или папки?

Подай формулирани или не трябва да виждате съдържанието на папката дървета.

Ако не може да бъде повреден, сканиране и ремонт могат да определят това.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16 юли 2007, 08:32
Новите държави Група

Здравей Дейвид благодаря за отговора. Когато включите устройството в момента използва кутийката. Имам файлове "Пол rileys документи, така и на администратора Docs, но когато се опитвам да вляза ми казва, че папката Im не са разрешени за достъп до файла, но няма ред за парола. Имах важните файлове в папка на работния плот, който може да не изглежда да се намери?
ако го направя сканиране и ремонт мога да направя това с помощта на HD в своята Caddy а също и как ще започне сканиране и ремонт?
Благодаря за вашата помощ Дейвид
Old 16 юли 2007, 08:37
Администратор Група

Определено звучи като те са защитени с парола.

Ти ще нужда от софтуер на трета страна, за да я кръг, имат Google и ще също.

Ще дойда с теб, ако намеря нищо.
Old 16 юли 2007, 08:39
Новите държави Група

Благодарение Дейвид Оценявам помощта, Айв била на няколко форума, но никой не искаше да ми отговори преди. Ще търсене в Google и актуализира, ако аз добивам навсякъде.
Благодарности
Old 16 юли 2007, 08:42
Новите държави Група

Съжалявам, че трябва да споменем, че има дял на диска също така, аз мога достъп D шофиране, но ограничени по C шофиране
наздравици
Old 16 юли 2007, 09:21
Забранени група

Виж дали това ще работи Пол.

http://support.microsoft.com/default...&Product=winxp

Моята система: #

Процесор (и):
Intel p4
Дънната платка:
ECS 915pla2
RAM памет:
1GB
Графична карта (и):
ATI Radeon x1050
Звукова карта:
диамант Xtreme 7,1
Hard Drive (и):
160gb
Оптично устройство (а):
DVD-ROM комбо устройство DVD + /-RW
Дело / PSU:
antech/x-power585
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
безжични
Монитор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операционна система (и):
Windows XP
Old 17 юли 2007, 08:14
Новите държави Група

Благодаря ви wolfey, това е някаква полезна информация, която ще се опита, когато се прибера. Аз ще се пазят всички актуализира, ако това работи, или не, в средното време, ако има нещо друго, което мога да направя моля пост го тук и аз ще се опитам. нещо, което трябваше да се спомене forgotton е папката, аз съм се опитва да казва, че е празен? означава това Айв загубили всичко? Аз също допуска някой да компресирате файловете на определени папки на тази сметка и тя изглежда като че те са прави, че с моя профил и ми гост, но не и adminstrators сметка. Ако се опитам този линк по-горе и аз достъп до него е, че си струва uncompressing на файлове?
наздравици
Old 17 юли 2007, 08:19
Забранени група

Нека се знае, как се с достъп до файлове и папки, първо Пол Да.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
PC приучавам Обувка, когато на твърдия диск е включен В. Дънната платка или твърдия диск Проблем? nightstar Процесори, дънни платки & RAM 4 9-ти ноември 2009 10:30
Лаптоп BIOS и Hard Drive Парола koglaa Лаптопи, Mobiles & текст 2 27 Авг 2008 23:44
Как да твърд диск парола rawsox Дискове & сменяемите носители 3 30 декември 2007 06:18
Windows XP черен екран след обувка-горе (твърдия диск въпрос?) hypnotoad521 Windows операционни системи 3 16-то Dec 2007 17:06
Майор липсва пространство на хард диска проблем ziplock122949 Windows операционни системи 4 5-та Sep 2007 13:32
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc