![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Dobrý den, nejprve im velmi zapůsobilo s site. Jeho velkou můžete nabídnout tuto pomoc. Moje otázka je i měl Sony VAIO notebooků (pcg-9g1m / fx805), jak je obvyklé, že zemřel po záruce, ale i se podařilo zachránit na pevný disk a koupil jsem notebook Caddy, který můžeme jen připojit k počítači přes USB. Problém je i se chtějí získat moje soubory na tomto disku, ale i získat přístup popřel zprávy. Věřím, že to má něco do činění s okny bootup (na mém notebooku), protože jej používá k okamžitému mi s okny heslo volby před přihlášením ke svému účtu. ale jak jsem nyní pomocí tohoto pevného disku jako přenosný disk extra tak i nemusí boot z okna mého notebooku pevný disk, i počítat i cant přístup moje soubory způsobit hdd stále myslí, že je chráněna heslem. I can't boot mém notebooku nyní obrátit na funkci vypnout, je tam něco jiného se dá dělat, nebo budu muset boot z okna mého notebooku disk zakázat swap a pak zpátky na svém PC po oknech. Im na mém důvtipu konce sem tak nějak pomoct ocení.
Děkuji předem Paul ![]() ![]()
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Má ukázat v 'My Computer'?
|
|||
|
|||
|
Ahoj Davide díky za odpověď. Když jsem se zapojte disk v současné době používá Caddy. Mám souborů 'paul rileys dokumenty' a správce docs ale při pokusu o přístup ke své složce se říká im není povolen pro přístup k souboru, ale není žádná výzva k zadání hesla. Musel jsem důležité soubory ve složce na mé ploše, která Nedaří se mi najít?
když i to vyhledávání a opravy mohu to udělat pomocí HD ve své Caddy a také jak si zahájit skenování a opravy? Děkujeme za vaši pomoc, david |
|
|
|||
|
|||
|
Rozhodně to vypadá jako jsou chráněné heslem.
Budete potřebovat nějaký program třetí strany, aby si to kolo, které Google a já taky. Se vrátí k vám, kdybych něco najít. |
|
|
|||
|
|||
|
díky david i ocenit pomoc, IVE byl na několika fórech, ale nikdo mi nechtěl odpovědět dříve. Budu hledat google a aktualizovat i když dostanete kamkoli.
Díky |
|
|
|||
|
|||
|
Promiň, že jsem měla zmínit, že má oddíl na disku rovněž i možnost přístupu k disku D, ale omezený na C disku
na zdraví |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
__________________ Můj systém: #
|
|
|
|||
|
|||
|
děkuji wolfey, to je několik užitečných informací, které i když se pokusí získat i doma. Budu se držet všichni aktualizováno, pokud to funguje, nebo ne, do té doby, pokud je něco jiného můžu dělat prosím post tady a zkusím to. jednu věc jsem forgotton zmínit je složka Snažím se přístup říká, že je prázdný? Znamená to, IVE ztratil všechno? také i dovoleno někdo pro komprimaci souborů na určité složky na tomto účtu a vypadá to, jako by to udělali, že na můj účet a mým hostem v úvahu, ale ne adminstrators účet. Pokud i zkusit tento link výše a i přístup je, že stojí za to Uncompressing soubory?
na zdraví |
|
|
|||
|
|||
|
Dejte nám vědět, jak jsi se o přístup k souborům a složkám prvního Paul ano.
|