![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, πρώτη off im πολύ εντυπωσιασμένος με το site. Η μεγάλη σας μπορούν να προσφέρουν αυτή την υποστήριξη. Η ερώτησή μου είχα μια Sony VAIO laptop (pcg-9g1m / fx805), ως συνήθως, πέθανε μετά από την εγγύηση, αλλά κατάφερε να σώσει το σκληρό δίσκο και αγόρασα έναν φορητό κουτί που μπορεί να συνδεθεί μόνο με τον υπολογιστή μου μέσω USB. το πρόβλημα είναι που θέλω να ανακτήσετε τα αρχεία μου σε αυτό το σκληρό δίσκο, αλλά έχω ένα μήνυμα άρνησης πρόσβασης. Πιστεύω ότι έχει να κάνει με τα παράθυρα εκκίνησης (για φορητό υπολογιστή μου), διότι χρησιμοποιούνται για την προτροπή μου με τον κωδικό πρόσβασης Windows επιλογή πριν από τη σύνδεση με τον λογαριασμό μου. αλλά όπως είμαι τώρα με τη χρήση αυτού του hd οδήγησης ως ένα φορητό δίσκο έξτρα γι 'αυτό δεν πρέπει να εκκινήσετε τα Windows από φορητό σκληρό δίσκο μου, Μάλλον θ επίκλισης πρόσβασης των αρχείων μου προκαλεί το hdd εξακολουθεί να πιστεύει ότι είναι προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης. Δεν μπορώ να εκκινήσετε φορητό μου τώρα να ενεργοποιήσετε το χαρακτηριστικό off, υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω ή είμαι θα πρέπει να εκκινήσετε τα Windows από φορητό δίσκο μου και στη συνέχεια απενεργοποιήστε το swap πίσω με τον υπολογιστή μου μετά από τα παράθυρα. Im στο τέλος wits μου στο σημείο αυτό, οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Πολλές ευχαριστίες εκ των προτέρων Paul ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχει εμφανιστεί στο "Ο υπολογιστής μου";
Μπορείτε να δείτε όλα τα αρχεία ή τους φακέλους; Pass-διατυπωμένες ή δεν θα πρέπει να δείτε το πάνω μέρος του φακέλου δέντρα. Αν δεν μπορεί να είναι ελαττωματικό, σάρωση και επισκευή μπορεί να καθορίσει αυτό. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Γεια σου David ευχαριστώ για την απάντηση. Όταν η μονάδα δίσκου στην πρίζα τώρα χρησιμοποιώντας το κουτί. Έχω τα αρχεία "paul rileys έγγραφα» και ο διευθυντής docs αλλά όταν προσπαθώ να έχουν πρόσβαση σε φάκελο μου λέει im δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση στο αρχείο, αλλά δεν υπάρχει ερώτημα για έναν κωδικό πρόσβασης. Είχα σημαντικά αρχεία σε ένα φάκελο στην επιφάνεια εργασίας μου που δεν μπορώ να βρώ; αν κάνω μια σάρωση και επισκευή μπορώ να κάνω αυτό χρησιμοποιώντας το HD στο κουτί και επίσης πώς θα κινηθεί η σάρωση και επισκευή; Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας david |
|
| |||
| |||
| Σίγουρα ακούγεται σαν να προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης. Θα χρειαστεί κάποιο τρίτο μέρος του λογισμικού για να παρακαμφθεί αυτό, έχουν ένα Google και θα υπερβολικά. Θα επιστρέψω σε σας, αν βρω κάτι. |
|
| |||
| |||
| χάρη david Εκτιμώ τη βοήθεια, ήταν IVE για λίγα βήματα, αλλά κανείς δεν ήθελε να απαντήσει πριν από μένα. Θα αναζήτησης Google και σας ενημερώνουν αν έχω πουθενά. Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Λυπάμαι που θα πρέπει να αναφέρω ότι έχει ένα διαμέρισμα του δίσκου, επίσης, και μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μονάδα δίσκου D, αλλά περιορίζεται στην οδήγηση C εις υγεία |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Το σύστημά μου: #
|
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ wolfey, αυτό είναι μερικές χρήσιμες πληροφορίες που θα προσπαθήσω όταν έχω σπίτι. Θα κρατήσει όλους ενημέρωση αν αυτό δεν λειτουργεί ή, εν τω μεταξύ αν υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω παρακαλώ μετά το εδώ και θα προσπαθήσω αυτό. Ένα πράγμα που είχα forgotton να αναφέρω είναι ο φάκελος είμαι προσπαθούμε να λέει ότι η πρόσβαση είναι άδειο; σημαίνει αυτό IVE χάσει τα πάντα; i επιτρέπεται επίσης κάποιος να συμπιέσετε τα αρχεία σχετικά με ορισμένους φακέλους σε αυτό το λογαριασμό και φαίνεται ότι έχουν κάνει σε αυτό το λογαριασμό μου και μου guest λογαριασμό αλλά δεν το adminstrators λογαριασμό. Εάν προσπαθήσω αυτό το παραπάνω σύνδεσμο και θ πρόσβαση είναι αυτό που αξίζει να uncompressing τα αρχεία; εις υγεία |
|
| |||
| |||
| Ενημερώστε μας για το πώς θα αποκτήσετε πρόσβαση με τα αρχεία και τους φακέλους πρώτης Paul ναι. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| PC Wont Boot Hard Drive όταν είναι συνδεδεμένο. Motherboard ή Hard Drive Πρόβλημα; | nightstar | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 9 Νοεμβρίου του 2009 10:30 |
| Laptop BIOS και Hard Drive Κωδικός | koglaa | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 27 Αυγ 2008 23:44 |
| Πώς σε ένα σκληρό δίσκο τον κωδικό πρόσβασης | rawsox | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 30 Δεκ. 2007 06:18 |
| Windows XP μαύρη οθόνη μετά boot-up (σκληρό δίσκο το θέμα;) | hypnotoad521 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 16 Δεκ. 2007 17:06 |
| Σημαντικές λείπουν θέμα ελεύθερου χώρου στο δίσκο | ziplock122949 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 5η Σεπτεμβρίου 2007 13:32 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |