![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav, prvo isključite im vrlo impresioniran stranice. Njegov veliki možete ponuditi ovu podršku. Moje pitanje je sam imao laptop Sony Vaio (pcg-9g1m / fx805) kao i obično on umro nakon isteka garantnog ali sam je uspio spasiti hard disk i ja kupio laptop kutija za čaj koji se samo spojiti na moj pc preko usb. problem je želim preuzimati moje datoteke na ovom disku, ali sam dobio poruku access denied. Ja vjerujem da ima nešto za napraviti sa prozora bootup (na moj laptop) jer koriste za brz mene sa Windows zaporku opcija prije nego što se prijavite na moj račun. ali kako sam sada koriste ovaj hd voziti kao pomoćni prijenosni disk, pa mi ne treba to čizma from moj laptop Windows hard disk, JA računati ja licemjerje pristup moj kartoteka uzrokovati hdd i dalje misli da je to lozinka zaštićen. Ne mogu čizma moj laptop sada uključite značajku off, postoji li išta drugo ja mogu napraviti sam ili će imati to čizma from moj laptop Windows voziti ga isključiti, a zatim swap povratak na moj pc nakon prozora. Im mi wits end ovdje tako bilo koji pomoć je dobrodošla. Mnogobrojan hvala unaprijed Pavao ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da li ga prikazati u "My Computer"?
Mogu li vidjeti nikakve datoteke ili mape? Pass-formulisana ili ne biste trebali vidjeti mapu vrhu stabla. Ako nije to svibanj biti neispravan, skeniranja i popravak svibanj škripac Internet. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Hi David hvala za odgovor. Kad sam plug pogona u aukciji koristeći kutija za čaj. Imam datoteka 'paul rileys dokumenata i administrator docs ali kad pokušam pristupiti svom folder to kaže im ne ovlašteni za pristup datoteci ali nema prompt za lozinku. Imao sam važne datoteke u mapu na mom desktopu koja ne mogu činiti se pronaći? Ako li pak činim skeniranja i popravak mogu li to učiniti pomoću HD u svojoj kutija za čaj i kako ste započeli skeniranje i popravak? Thanks for your help david |
|
| |||
| |||
| Definitivno zvuči kao da su zaštićena lozinkom. Trebat će vam nekoliko softvera treće strane da dobijete okrugle ga imate Google i ja ću previše. Hoće li se vratiti, ako ne mogu naći ništa. |
|
| |||
| |||
| hvala David i cijeniti pomoć, ive bio na nekoliko foruma ali niko nije hteo da mi odgovorite i prije. Ja ću za pretraživanje google i ažuriranje ako ja dobiti bilo gdje. Hvala |
|
| |||
| |||
| žao mi treba spomenuti da ima particija na disku također, ne mogu pristupiti D voziti ali ograničena na C disk živjeli |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| |||
| |||
| hvala vam wolfey, to je nekoliko korisnih informacija koje ću pokussaj kad sam stići kući. Ja ću voditi sve aľurirati ako to radi ili ne, u to vrijeme, ako se išta drugo ja mogu učiniti ugoditi pošta Internet ovdje i ja ću ga probati. jednu stvar sam imao forgotton spomenuti folder je sam težak to pristup kaže da je prazna? Znači li to sve što imam izgubljen? ja također dozvoljeno nekoga da komprimirati datoteke na određene mape na ovaj račun i to izgleda kao da su to učinili na moj račun i račun moj gost, ali ne i adminstrators računa. Ako ja probati ovaj link gore i sam pristup je to vrijedno uncompressing datoteke? živjeli |
|
| |||
| |||
| Recite nam kako ste dobili s pristupa datotekama i mapama prvi Pavla da. |