kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

Merevlemez jelszó kérdés Tud oldja meg ezt a puzzle?

Reply

Téma eszközök
Old Július 16 2007, 07:43
Új tag Csoport

Exclamation Merevlemez jelszó kérdés Tud oldja meg ezt a puzzle?

Hello, először le im nagyon lenyűgözte az oldalon. Nagy is felajánlja ezt a támogatást. A kérdésem az volt egy Sony VAIO laptop (PCG-9g1m / fx805) a szokásos módon, hogy meghalt, miután a jótállás, de sikerült megmenteni a merevlemezt, és én vettem egy laptop Caddy amely csak csatlakozni én PC USB portján keresztül. A probléma az, akarom letölteni a fájlokat ebben a merevlemezt, de egy access denied üzenetet. Azt hiszem, van valami köze a Windows bootup (on my laptop) használni, mert az, hogy nekem a Windows jelszó opció előtt naplózást a fiókomba. De most ezzel a HD-meghajtót, mint egy hordozható extra meghajtó Úgyhogy nem kell elindítani a Windows-om laptop merevlemezét, azt hiszem, én vidám hozzáférés a fájlokat okozhat a HDD még úgy is jelszóval védett. Nem boot my laptop most viszont ezt a funkciót ki, van-e bármi más, amit tehetek, vagy én lesz indítható Windows-ból az én-m laptop meghajtót kikapcsolni, majd csere vissza a PC Windows után. Im az én elméje végén itt, a help is appreciated.
Nagyon köszönöm előre
Paul
Old Július 16 2007, 07:47
Administrator Group

Default Merevlemez jelszó kérdés Tud oldja meg ezt a puzzle?

És nem jelennek meg a "Sajátgép"?

Látsz olyan fájlokat vagy mappákat?

Pass-megfogalmazni, vagy nem kell látnod tetején a mappát fákat.

Ha nem lehet a hibás, a beolvasás és javítási meghatározhatják azt.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Július 16 2007, 08:32
Új tag Csoport

Szia Dávid köszi a választ. Amikor dugó a meghajtó most a Caddy. Van kép Paul rileys dokumentumokat ", és az ügyvezető docs, de amikor megpróbálok hozzáférni az én mappát azt mondja, im nem engedélyezett a hozzáférés a kép, de nincs azonnali egy jelszót. Nem volt fontos fájlok egy mappában az én asztalon, amit nem úgy tűnik, hogy megtalálják?
ha én a beolvasás és javítási tudom ezt a HD a Caddy, és mit kezdeményez scan-javítás?
Köszönöm a segítséget david
Old Július 16 2007, 08:37
Administrator Group

Határozottan úgy hangzik, mint azok, jelszóval védett.

Szüksége lesz egy harmadik fél szoftvert kap körbe, hogy a Google és én is.

Vissza fog térni, ha találok valamit.
Old Július 16 2007, 08:39
Új tag Csoport

thanks David Köszönöm a segítséget, ive a néhány fórum, de senki nem akart választ adni nekem előtt. Én Google és frissítés, ha jutok sehova.
Köszönöm
Old Július 16 2007, 08:42
Új tag Csoport

Sajnálom, hogy meg kell említeni, hogy egy partíciót a meghajtón is, én is hozzáférést D meghajtón, de csak a C-meghajtó
egészségére
Old Július 16 2007, 09:21
Tiltott Group

Nézd meg ezt a munkát Paul.

http://support.microsoft.com/default...&Product=winxp

My System: #

Processzor (ok):
Intel P4
Alaplap:
ECS 915pla2
RAM memória:
1gb
Grafikus kártya (k):
ATI Radeon x1050
Hangkártya:
Diamond xtreme 7,1
Merevlemez (ek):
160GB
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Case / tápegység:
antech/x-power585
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
vezeték nélküli
Monitor (ok):
Philips 109b6 19 "CRT
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Július 17 2007, 08:14
Új tag Csoport

Köszönöm wolfey, itt néhány hasznos információt, amit a kísérlet, amikor hazaértem. Én folyamatosan frissítik, ha mindenkinek működik, vagy sem, az átlagos idő, ha van bármi más, amit tehetek kérjük elküldeni ide, és megpróbálom azt. Egy dolog volt forgotton beszélve a mappát, Én kipróbálás-hoz való azt mondja, hogy üres? ez azt jelenti, ive elvesztett mindent? Azt is lehet, hogy valaki tömöríti a fájlokat az egyes mappák e számla és úgy néz ki, hogy ők tették, hogy a fiókomat, és a vendég fiókot, de nem az adminstrators veszik. Ha megpróbál ez fenti linkre, és én hozzá ér Uncompressing a fájlokat?
egészségére
Old Július 17 2007, 08:19
Tiltott Group

Let us know how you get on való hozzáférését a fájlok és mappák első Paul igen.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
PC szokás Boot Hard Drive, amikor csatlakoztatva van. Merevlemez vagy alaplap probléma? nightstar Processzorok, alaplapok és RAM 4 November 9, 2009 10:30
Laptop BIOS és merevlemez jelszó koglaa Laptopok, PDA-k & Mobiles 2 27. augusztus 2008 23:44
Hogyan lehet a merevlemezt a jelszót rawsox Drives & Removable Media 3 30. december 2007 06:18
Windows XP, fekete képernyő után boot-up (merevlemezként probléma?) hypnotoad521 A Windows operációs rendszerek 3 16. december 2007 17:06
Major hiányzó merevlemez probléma ziplock122949 A Windows operációs rendszerek 4 5. Szeptember 2007 13:32
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.