![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello, először le im nagyon lenyűgözte az oldalon. Nagy is felajánlja ezt a támogatást. A kérdésem az volt egy Sony VAIO laptop (PCG-9g1m / fx805) a szokásos módon, hogy meghalt, miután a jótállás, de sikerült megmenteni a merevlemezt, és én vettem egy laptop Caddy amely csak csatlakozni én PC USB portján keresztül. A probléma az, akarom letölteni a fájlokat ebben a merevlemezt, de egy access denied üzenetet. Azt hiszem, van valami köze a Windows bootup (on my laptop) használni, mert az, hogy nekem a Windows jelszó opció előtt naplózást a fiókomba. De most ezzel a HD-meghajtót, mint egy hordozható extra meghajtó Úgyhogy nem kell elindítani a Windows-om laptop merevlemezét, azt hiszem, én vidám hozzáférés a fájlokat okozhat a HDD még úgy is jelszóval védett. Nem boot my laptop most viszont ezt a funkciót ki, van-e bármi más, amit tehetek, vagy én lesz indítható Windows-ból az én-m laptop meghajtót kikapcsolni, majd csere vissza a PC Windows után. Im az én elméje végén itt, a help is appreciated. Nagyon köszönöm előre Paul ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| És nem jelennek meg a "Sajátgép"?
| |||
| |||
| Szia Dávid köszi a választ. Amikor dugó a meghajtó most a Caddy. Van kép Paul rileys dokumentumokat ", és az ügyvezető docs, de amikor megpróbálok hozzáférni az én mappát azt mondja, im nem engedélyezett a hozzáférés a kép, de nincs azonnali egy jelszót. Nem volt fontos fájlok egy mappában az én asztalon, amit nem úgy tűnik, hogy megtalálják? ha én a beolvasás és javítási tudom ezt a HD a Caddy, és mit kezdeményez scan-javítás? Köszönöm a segítséget david |
|
| |||
| |||
| Határozottan úgy hangzik, mint azok, jelszóval védett. Szüksége lesz egy harmadik fél szoftvert kap körbe, hogy a Google és én is. Vissza fog térni, ha találok valamit. |
|
| |||
| |||
| thanks David Köszönöm a segítséget, ive a néhány fórum, de senki nem akart választ adni nekem előtt. Én Google és frissítés, ha jutok sehova. Köszönöm |
|
| |||
| |||
| Sajnálom, hogy meg kell említeni, hogy egy partíciót a meghajtón is, én is hozzáférést D meghajtón, de csak a C-meghajtó egészségére |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: #
|
|
| |||
| |||
| Köszönöm wolfey, itt néhány hasznos információt, amit a kísérlet, amikor hazaértem. Én folyamatosan frissítik, ha mindenkinek működik, vagy sem, az átlagos idő, ha van bármi más, amit tehetek kérjük elküldeni ide, és megpróbálom azt. Egy dolog volt forgotton beszélve a mappát, Én kipróbálás-hoz való azt mondja, hogy üres? ez azt jelenti, ive elvesztett mindent? Azt is lehet, hogy valaki tömöríti a fájlokat az egyes mappák e számla és úgy néz ki, hogy ők tették, hogy a fiókomat, és a vendég fiókot, de nem az adminstrators veszik. Ha megpróbál ez fenti linkre, és én hozzá ér Uncompressing a fájlokat? egészségére |
|
| |||
| |||
| Let us know how you get on való hozzáférését a fájlok és mappák első Paul igen. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| PC szokás Boot Hard Drive, amikor csatlakoztatva van. Merevlemez vagy alaplap probléma? | nightstar | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | November 9, 2009 10:30 |
| Laptop BIOS és merevlemez jelszó | koglaa | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 27. augusztus 2008 23:44 |
| Hogyan lehet a merevlemezt a jelszót | rawsox | Drives & Removable Media | 3 | 30. december 2007 06:18 |
| Windows XP, fekete képernyő után boot-up (merevlemezként probléma?) | hypnotoad521 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 16. december 2007 17:06 |
| Major hiányzó merevlemez probléma | ziplock122949 | A Windows operációs rendszerek | 4 | 5. Szeptember 2007 13:32 |
| Téma eszközök | |
| |