![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| שלום, דבר ראשון IM התרשמתי מאוד עם האתר. החברה תוכל להציע נהדר תמיכה זו. השאלה שלי היא היתה לי Sony vaio נייד (pcg-9g1m / fx805) כרגיל היא מתה לאחר אחריות אבל הצלחתי לשמור על הכונן הקשיח ו קניתי מחשב נייד caddy אשר רק יכול להתחבר למחשב שלי דרך USB. הבעיה היא שאני רוצה לשלוף את הקבצים על הכונן הקשיח אבל אני מקבל הודעת Access Denied. אני מאמין שהוא חייב לעשות משהו עם האתחול של Windows (על הנייד שלי) כי זה היה אמור להנחות אותי עם סיסמת Windows לפני אפשרות כניסה לחשבון שלי. אך כפי שאני עושה כעת שימוש בכונן HD זה בתור כונן נייד נוסף אז אין צורך לאתחל את Windows מתוך הכונן הקשיח הנייד שלי, אני אוכל לעשות חשבון צביעות הגישה את הקבצים שלי לגרום HDD עדיין חושב שהוא מוגן בסיסמה. אני לא יכול לאתחל את המחשב הנישא כעת כדי להפעיל את התכונה, יש עוד משהו שאני יכול לעשות או שאני אצטרך כדי לאתחל את חלונות מתוך כונן נייד להשבית ולאחר מכן להחליף אותו לראש שלי לאחר PC Windows. Im wits סוף בבית שלי כאן כל כך היא לעזור ךיתורעה. הרבה תודה מראש פול ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם זה מופיע ב 'מחשב שלי'?
| |||
| |||
| היי דוד תודה על התשובה. כשאני תקע את כונן כעת באמצעות caddy. יש לי את הקבצים 'פול rileys המסמכים ואת מנהל Docs אך כאשר אני מנסה להיכנס לתיקייה שלי זה לא אומר IM הרשאה לגשת לקובץ אך אין הנחיה עבור סיסמה. היה לי חשוב הקבצים בתיקייה על שולחן העבודה שלי ואני לא מצליחים למצוא? אם אני עושה סריקה ותיקון אני יכול לעשות זאת תוך שימוש ב-HD שלה caddy וגם איך אתה מתחיל סריקה ותיקון? תודה על העזרה דוד |
|
| |||
| |||
| בהחלט נשמע כאילו הם המוגנים על ידי סיסמה. אתה צריך תוכנת צד שלישי כדי לקבל את זה עגול, יש גוגל ואני מדי. יחזרו לך אם אני מוצא משהו. |
|
| |||
| |||
| תודה דוד אני מעריך את העזרה, ive היה על כמה פורומים אבל אף אחד לא רצה לענות לי לפני. אני Search Google ולעדכן אותך אם אני מקבל בכל מקום. תודה |
|
| |||
| |||
| מצטער, אני צריך להזכיר לה מחיצה על הכונן כמו כן, אני יכול לגשת לכונן D אבל מוגבל על כונן C לחיים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| |||
| |||
| תודה wolfey, זה קצת מידע שימושי אשר אני ינסה כשאני לחזור הביתה. אני שומר את כולם עדכון אם זה עובד או לא, בינתיים אם יש עוד משהו שאני יכול לעשות את זה בבקשה לכתוב כאן, אני אנסה את זה. דבר אחד היה לי להזכיר forgotton היא התיקייה אני מנסה להיכנס הוא אומר את זה ריק? האם זה אומר ive איבדו הכל? גם לי מותר מישהו כדי לדחוס את הקבצים בתיקיות מסויימות על חשבון זה, וזה נראה כאילו הם עשו את זה לחשבון שלי ואת אורח החשבון שלי, אך לא על חשבון adminstrators. אם אני מנסה זה הקישור לעיל ואני לגשת אליו האם כדאי uncompressing את הקבצים? לחיים |
|
| |||
| |||
| תן לנו כיצד אתה תמשיך עם הגישה את הקבצים והתיקיות הראשון פול כן. |