mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

Kietasis diskas slaptažodį klausimą galima išspręsti šią dėlionę?

Reply

Temos įrankiai
Old Liepa 16, 2007, 07:43
Naujas Narys

Exclamation Kietasis diskas slaptažodį klausimą galima išspręsti šią dėlionę?

Sveiki, pirmiausia išjungti jiems labai sužavėtas svetainėje. Jo didelis galite pasiūlyti šią paramą. Mano klausimas turėjau SONY VAIO nešiojamas kompiuteris (PCG-9g1m / fx805), kaip įprasta, jis mirė po garantinio, bet man pavyko išsaugoti kietajame diske ir nusipirkau laptop caddy, kurios gali tiesiog prisijungti prie savo kompiuterio per USB. problema Noriu gauti mano failus šiame kietajame diske, bet man Access Denied žinutę. Manau, jis gavo kažką daryti su langais bootup (mano nešiojamas), nes jis naudojamas greitai man su Windows slaptažodį galimybe prieš prisijungiant prie savo sąskaitos. bet kaip aš dabar naudojant šią HD diską kaip papildomą diską nešiojamiesiems todėl nereikia paleisti Windows iš savo nešiojamojo kompiuterio kietąjį diską, manau i cant naudotis mano failus sukelti HDD vis dar mano, kad yra apsaugota slaptažodžiu. Aš negaliu paleisti savo nešiojamojo kompiuterio dabar įjungti funkciją išjungti, tai dar ką nors, ką galiu padaryti arba esu gonna turi paleisti Windows iš savo nešiojamojo kompiuterio diske jį išjungti ir tada apsikeitimo atgal prie mano PC po langais. Im ne mano Ratio pabaigoje čia taip Any help is appreciated.
Many thanks in advance
Paulius
Old Liepa 16, 2007, 07:47
Administrator Grupė

Default Kietasis diskas slaptažodį klausimą galima išspręsti šią dėlionę?

Ar jis pasirodys ir "My Computer"?

Ar galėtumėte pamatyti visus failus ar aplankus?

Pass-suformuluotas, ar ne jūs turėtumėte pamatyti aplanko medžių viršuje.

Jei ne, tai gali būti klaidingas, nuskaityti ir remonto gali ją išspręsti.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Liepa 16, 2007, 08:32
Naujas Narys

Hi David ačiū už atsakymą. Kai i plug vairuoti dabar naudojant Caddy. Turiu failus "Paul rileys dokumentai ir administratorius dokumentų, bet kai bandau prisijungti prie savo aplanko ji sako jiems neleidžiama susipažinti su byla, tačiau nėra greitas ir slaptažodį. Turėjau svarbius failus į aplanką savo kompiuteryje, kurį aš, atrodo, negalime rasti?
jei aš skanuoti ir remontas Ar galiu tai padaryti naudojant HD jo Caddy ir taip pat kaip jums pradėti nuskaityti ir remontas?
Thanks for your help David
Old Liepa 16, 2007, 08:37
Administrator Grupė

Tikrai skamba kaip jos yra apsaugotas slaptažodžiu.

Jums reikės kai kurių trečiųjų šalių programinę įrangą apeiti tai, kad "Google" ir aš taip pat.

Sugrįš jums, jei galėčiau rasti ką nors.
Old Liepa 16, 2007, 08:39
Naujas Narys

thanks David Man patinka padėti, Ive į keletą forumų, bet niekas norėjo atsakyti prieš mane. Aš search google ir atnaujinti su jumis, jeigu galiu gauti bet kur.
Ačiū
Old Liepa 16, 2007, 08:42
Naujas Narys

Atsiprašome turėčiau paminėti, kad yra ant disko skirsnyje, taip pat galiu gauti D diską, bet tik ant C disko
į sveikatą
Old Liepa 16, 2007, 09:21
Banned Group

Pažiūrėkite, ar tai bus darbo Pauliaus.

http://support.microsoft.com/default...&Product=winxp

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel P4
Pagrindinė plokštė:
ECS 915pla2
RAM atmintis:
1gb
Graphics Card (-ai):
ATI Radeon x1050
Garso plokštė:
Diamond Xtreme 7,1
Kietasis diskas (-ai):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
bevielis
Monitorius (-ai):
Philips 109b6 19 "CRT
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Liepa 17, 2007, 08:14
Naujas Narys

ačiū wolfey, tai yra naudinga informacija, kurią aš bandysime when I get home. Aš nuolat atnaujinamas, jeigu visi darbai, ar ne, tuo tarpu jeigu yra kas nors dar galiu prašome rašyti čia, ir aš pabandyti. viena turėjau Pamiršote paminėti, yra aplanke Mėginu susipažinti sako jis tuščias? tai reiškia IVE prarado viską? taip pat i leisti, kad kas nors suspausti tam tikrus aplankus, failus į šią sąskaitą ir ji atrodo taip, tarsi jie padarė jį į mano sąskaitą, o mano sąskaita "Svečias", bet ne adminstrators sąskaitą. Jei turėčiau išbandyti šią aukščiau ir patekti į jį verta uncompressing failai nuoroda?
į sveikatą
Old Liepa 17, 2007, 08:19
Banned Group

Praneškite mums apie tai, kaip jums dėl su prieigos prie failų ir aplankų pirmasis Paul Taip.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
PC Wont boot, kai kietasis diskas prijungtas. Motherboard arba Hard Drive problema? nightstar CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 4 9 lapkritis 2009 10:30
Laptop BIOS ir Hard Drive Slaptažodis koglaa Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 2 Rugpjūtis 27, 2008 23:44
Kaip kietojo disko slaptažodį rawsox Drives & Removable Media 3 30 gruodis 2007 06:18
Windows XP juodas ekranas po boot-up (kietojo disko problema?) hypnotoad521 Windows "operacinės sistemos 3 16 gruodis 2007 17:06
Pagrindinės trūksta vietos standžiajame diske klausimas ziplock122949 Windows "operacinės sistemos 4 5 rugsėjis 2007 13:32
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.