![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, pirmiausia išjungti jiems labai sužavėtas svetainėje. Jo didelis galite pasiūlyti šią paramą. Mano klausimas turėjau SONY VAIO nešiojamas kompiuteris (PCG-9g1m / fx805), kaip įprasta, jis mirė po garantinio, bet man pavyko išsaugoti kietajame diske ir nusipirkau laptop caddy, kurios gali tiesiog prisijungti prie savo kompiuterio per USB. problema Noriu gauti mano failus šiame kietajame diske, bet man Access Denied žinutę. Manau, jis gavo kažką daryti su langais bootup (mano nešiojamas), nes jis naudojamas greitai man su Windows slaptažodį galimybe prieš prisijungiant prie savo sąskaitos. bet kaip aš dabar naudojant šią HD diską kaip papildomą diską nešiojamiesiems todėl nereikia paleisti Windows iš savo nešiojamojo kompiuterio kietąjį diską, manau i cant naudotis mano failus sukelti HDD vis dar mano, kad yra apsaugota slaptažodžiu. Aš negaliu paleisti savo nešiojamojo kompiuterio dabar įjungti funkciją išjungti, tai dar ką nors, ką galiu padaryti arba esu gonna turi paleisti Windows iš savo nešiojamojo kompiuterio diske jį išjungti ir tada apsikeitimo atgal prie mano PC po langais. Im ne mano Ratio pabaigoje čia taip Any help is appreciated. Many thanks in advance Paulius ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar jis pasirodys ir "My Computer"?
Ar galėtumėte pamatyti visus failus ar aplankus? Pass-suformuluotas, ar ne jūs turėtumėte pamatyti aplanko medžių viršuje. Jei ne, tai gali būti klaidingas, nuskaityti ir remonto gali ją išspręsti. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Hi David ačiū už atsakymą. Kai i plug vairuoti dabar naudojant Caddy. Turiu failus "Paul rileys dokumentai ir administratorius dokumentų, bet kai bandau prisijungti prie savo aplanko ji sako jiems neleidžiama susipažinti su byla, tačiau nėra greitas ir slaptažodį. Turėjau svarbius failus į aplanką savo kompiuteryje, kurį aš, atrodo, negalime rasti? jei aš skanuoti ir remontas Ar galiu tai padaryti naudojant HD jo Caddy ir taip pat kaip jums pradėti nuskaityti ir remontas? Thanks for your help David |
|
| |||
| |||
| Tikrai skamba kaip jos yra apsaugotas slaptažodžiu. Jums reikės kai kurių trečiųjų šalių programinę įrangą apeiti tai, kad "Google" ir aš taip pat. Sugrįš jums, jei galėčiau rasti ką nors. |
|
| |||
| |||
| thanks David Man patinka padėti, Ive į keletą forumų, bet niekas norėjo atsakyti prieš mane. Aš search google ir atnaujinti su jumis, jeigu galiu gauti bet kur. Ačiū |
|
| |||
| |||
| Atsiprašome turėčiau paminėti, kad yra ant disko skirsnyje, taip pat galiu gauti D diską, bet tik ant C disko į sveikatą |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Mano sistema: #
|
|
| |||
| |||
| ačiū wolfey, tai yra naudinga informacija, kurią aš bandysime when I get home. Aš nuolat atnaujinamas, jeigu visi darbai, ar ne, tuo tarpu jeigu yra kas nors dar galiu prašome rašyti čia, ir aš pabandyti. viena turėjau Pamiršote paminėti, yra aplanke Mėginu susipažinti sako jis tuščias? tai reiškia IVE prarado viską? taip pat i leisti, kad kas nors suspausti tam tikrus aplankus, failus į šią sąskaitą ir ji atrodo taip, tarsi jie padarė jį į mano sąskaitą, o mano sąskaita "Svečias", bet ne adminstrators sąskaitą. Jei turėčiau išbandyti šią aukščiau ir patekti į jį verta uncompressing failai nuoroda? į sveikatą |
|
| |||
| |||
| Praneškite mums apie tai, kaip jums dėl su prieigos prie failų ir aplankų pirmasis Paul Taip. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| PC Wont boot, kai kietasis diskas prijungtas. Motherboard arba Hard Drive problema? | nightstar | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 9 lapkritis 2009 10:30 |
| Laptop BIOS ir Hard Drive Slaptažodis | koglaa | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | Rugpjūtis 27, 2008 23:44 |
| Kaip kietojo disko slaptažodį | rawsox | Drives & Removable Media | 3 | 30 gruodis 2007 06:18 |
| Windows XP juodas ekranas po boot-up (kietojo disko problema?) | hypnotoad521 | Windows "operacinės sistemos | 3 | 16 gruodis 2007 17:06 |
| Pagrindinės trūksta vietos standžiajame diske klausimas | ziplock122949 | Windows "operacinės sistemos | 4 | 5 rugsėjis 2007 13:32 |
| Temos įrankiai | |
| |