mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Cietais disks parole jautājumu var atrisināt šo mīklu?

Reply

Thread Tools
Old Jūlijs 16, 2007, 07:43
New Member Group

Hello, pirmkārt off im ļoti pārsteidza ar vietni. Tai ir liela varat sniegt šo atbalstu. Mans jautājums ir, man bija Sony Vaio klēpjdators (PCG-9g1m / fx805), jo parasti tas nomira pēc garantijas, bet man izdevās saglabāt cieto disku un es nopirku klēpjdators Caddy, kas var tieši savienot ar datoru caur usb. problēma es vēlos, lai ielādētu manu faili par šo cieto disku, bet man pieeja liegta ziņu. Es uzskatu, ka ir ieguvuši kaut ko darīt ar logiem bootup (on my laptop), jo to izmanto, lai ātri man ar logiem parole iespēja, pirms Piesakoties uz manu kontu. Taču, kā es esmu tagad, izmantojot šo hd brauc kā portatīvu papildus disku, lai man nevajag boot logus no savu klēpjdatoru cieto disku, i izrēķināties nevaru piekļūt maniem failiem izraisīt hdd joprojām uzskata, ka ir aizsargāta ar paroli. Es nevaru boot savu klēpjdatoru Tagad pagrieziet iezīme off, vai ir kaut kas cits es varu darīt, vai es esmu gonna ir boot logus no savu klēpjdatoru disku atslēgt to un tad swap atpakaļ uz mana pc windows pēc. Im at my wits end šeit, lai any help is appreciated.
Many thanks in advance
Paul
Old Jūlijs 16, 2007, 07:47
Administrator Group

Vai tas parādās in 'My Computer'?

Vai jūs redzat visus failus vai mapes?

Pass-formulēts, vai Jums vajadzētu redzēt virs mapes kokiem.

Ja ne tas var būt bojāta, skenēšanas un remonta var salabot.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Jūlijs 16, 2007, 08:32
New Member Group

Hi david paldies par atbildi. Kad es plug braukt tagad izmanto tējas kārbiņa. i have files 'Paul rileys dokumentiem ", un administrators docs bet, kad mēģinu piekļūt savam mapei tā saka im nav pilnvarota piekļūt lietas materiāliem, bet nav nekavējoties par paroli. Man bija svarīgi failu mapē manu desktop, kas man šķiet, nevaram atrast?
Ja man skenēšanas un labošanas es varu darīt to, izmantojot HD tās tējas kārbiņa, un arī kā Jūs ierosināt skenēšanas un remonts?
Thanks for your help david
Old Jūlijs 16, 2007, 08:37
Administrator Group

Noteikti izklausās tie ir aizsargāta ar paroli.

Jums būs nepieciešama trešās puses programmatūru, kas apiet to, ir Google, un es arī.

Atgriezīsies pie jums, ja man kaut ko.
Old Jūlijs 16, 2007, 08:39
New Member Group

thanks david i appreciate help, IVE bijusi pāris forumus, bet neviens vēlējās atbildi man pirms tam. Es search google un atjaunināt jums, ja man kaut kur.
Pateicība
Old Jūlijs 16, 2007, 08:42
New Member Group

sorry man būtu jāpiemin tas nodalījums diska arī, es varu piekļūt D disku, bet tikai uz C diska
urravas
Old Jūlijs 16, 2007, 09:21
Banned Group

Redzētu, vai tas darbosies, Paul.

http://support.microsoft.com/default...&Product=winxp

Mana sistēma: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
RAM Operatīvā atmiņa:
1gb
Graphics Card (s):
ATI Radeon X1050
Sound Card:
Diamond Xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo drive dvd + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Dzesēšana:
gaisa
Tīkla / Internets:
wireless
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
windows xp
Old Jūlijs 17, 2007, 08:14
New Member Group

Paldies wolfey tas noderīgu informāciju, ko es mēģināšu, kad man mājās. Es regulāri visiem atjaunināta, ja tas darbojas vai nē, jo to laiku, ja ir kaut kas cits varu darīt, lūdzu, nosūtiet to šeit un es centīšos to. Viena lieta man bija forgotton pieminēt ir mape es cenšos piekļūt saka, ka tā ir tukša? vai tas nozīmē, IVE zaudējis visu? arī es drīkstu kādu saspiestu par atsevišķiem mapes failus šajā kontā, un izskatās, it kā viņi ir darījuši to uz manu kontu un mana viesu kontā, bet ne adminstrators kontā. Ja es try this link virs un varu piekļūt, ir vērts uncompressing failus?
urravas
Old Jūlijs 17, 2007, 08:19
Banned Group

Ļaujiet mums uzzināt, kā jums par ar piekļūt failiem un mapēm pirmo Paul jā.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.