rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Removable Media Drives &

Register

Dysk twardy hasło Czy problem ten rozwiązać zagadkę?

Reply

Narzędzia wątku
Old 16 lipca 2007, 07:43
Nowe państwa grupy

Exclamation Dysk twardy hasło Czy problem ten rozwiązać zagadkę?

Witam, od razu im wrażeniem witryny. Jego wielką możesz zaoferować tego wsparcia. Moje pytanie jest miałem laptopa Sony Vaio (PCG-9g1m / fx805) jak zwykle to zmarł po gwarancji, ale udało mi się zapisać na twardy dysk i kupiłem laptopa Caddy, które mogą po prostu podłączyć do komputera przez USB. problem jest i chce odzyskać moje pliki na tym dysku twardego, ale i uzyskać dostęp do wiadomości odmowy. Wierzę, że to ma coś do czynienia z okna bootup (na moim laptopie), ponieważ wykorzystywane do szybkiego mnie okna hasła opcja przed zalogowaniem się do mojego konta. ale jak ja teraz używając tego hd dysk jako dodatkowy dysk przenośny, więc nie ma potrzeby uruchamiania systemu Windows z mojego laptopa dysk twardy, i liczyć i cant dostępu moje pliki powodują hdd jeszcze, że jest chroniony hasłem. Nie mogę uruchomić mój laptop, aby wyłączyć tę funkcję, jest tam coś jeszcze mogę zrobić i mam mieć do rozruchu systemu Windows z mojego laptopa dysk ją wyłączyć, a następnie powrót do swapowego okna po moim komputerze. Im na mój rozum końca tak tutaj jakąkolwiek pomoc jest doceniana.
Many thanks in advance
Pawła
Old 16 lipca 2007, 07:47
Administrator Group

Default Dysk twardy hasło Czy problem ten rozwiązać zagadkę?

Czy pojawią się w "Mój komputer"?

Czy wszystkie pliki lub foldery?

Pass-sformułowany, czy nie powinieneś zobaczyć góry folder drzew.

Jeśli nie to może być uszkodzony, skanowanie i naprawa może ustalić go.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16 lipca 2007, 08:32
Nowe państwa grupy

Hi David dzięki za odpowiedź. Podczas podłącz napęd się używając caddy. Mam pliki 'pawel rileys dokumentów i administrator dokumentów, ale podczas próby uzyskania dostępu do mojego folderu mówi im nie uprawnione do dostępu do akt, ale nie jest monit o podanie hasła. Miałem ważne pliki w folderze na pulpicie, które wydają się nie mogę znaleźć?
mam zrobić, jeśli skanowanie i naprawa Czy mogę to zrobić za pomocą HD w Caddy, a także w jaki sposób zainicjować skanowania i naprawy?
Dziękujemy za pomoc david
Old 16 lipca 2007, 08:37
Administrator Group

Zdecydowanie brzmi jak są one chronione hasłem.

Będziesz potrzebował około trzeciej oprogramowania ominąć go mieć Google i ja też.

Czy wróci do ciebie, jeśli mogę coś znaleźć.
Old 16 lipca 2007, 08:39
Nowe państwa grupy

Thanks David Doceniam pomoc, ive był na kilku forach, ale nikt nie chciał mi odpowiedzieć przed. Będę wyszukiwania Google i aktualizacji, jeśli ja dostać wszędzie.
Dzięki
Old 16 lipca 2007, 08:42
Nowe państwa grupy

Przepraszam powinienem wspomnieć ma partycji na dysku także, i może uzyskać dostęp do dysku D, ale ogranicza się na dysku C
wiwaty
Old 16 lipca 2007, 09:21
Banned Grupa

Sprawdź, czy będzie to praca Pawła.

http://support.microsoft.com/default...&Product=winxp

My System: #

Procesor (y):
Intel P4
Płyta główna:
ECS 915pla2
Pamięć RAM:
1gb
Karta graficzna (y):
ATI Radeon x1050
Karta dźwiękowa:
diament xtreme 7.1
Hard Drive (s):
160 GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM napęd combo DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chłodzenie:
powietrze
Sieć / Internet:
bezprzewodowe
Monitor (y):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (-y):
Windows XP
Old 17 lipca 2007, 08:14
Nowe państwa grupy

Dziękuję wolfey, to jest kilka użytecznych informacji, które będę próbował kiedy domu. I wszyscy będą na bieżąco aktualizowane, jeśli to działa, czy nie, w odpowiednim czasie, jeżeli istnieje coś jeszcze mogę zrobić please post it here I spróbować. jedno miałem forgotton wspominając to folder Ja próbuje uzyskać dostęp do twierdzi, że jest pusta? Czy to oznacza, ive stracił wszystko? również mogę kogoś do kompresji plików w niektórych folderów na to konto i wygląda tak, jakby oni czynili to na moje konto i moje konta gościa, ale nie Administratorzy konta. Jeśli i tego linku powyżej i mam dostęp to jest to warte uncompressing plików?
wiwaty
Old 17 lipca 2007, 08:19
Banned Grupa

Daj nam znać, jak zabrać się za dostęp do plików i folderów pierwsze Paweł tak.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.