![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună ziua, în primul rând de pe chat foarte impresionat de site-ului. Sale de mare, puteţi oferi acest sprijin. Întrebarea mea este am avut un laptop Sony VAIO (PCG-9g1m / fx805), ca de obicei, după ce acesta a murit de garanţie, dar am reuşit să salvez pe hard disc si am cumparat un laptop cutie pentru ceai, care poate conecta doar la PC prin USB. problema este de Vreau să-mi prelua fişiere de pe acest disc, dar primesc un mesaj de acces refuzat. Cred că are ceva de-a face cu Windows boot (pe sistemul meu laptop) deoarece utilizate pentru a-mi prompt cu parola Windows opţiune înainte de logare pe contul meu. dar, cum sunt acum, folosind acest hd conduce ca un disc portabil extra aşa că nu trebuie să efectuez boot în Windows din sistemul meu laptop hard-disk, Recunosc i cant accesa fişierele mele cauza hdd încă crede că este protejată prin parolă. Nu pot să boot-laptop-ul meu de acum pentru a activa caracteristica off, e acolo, orice altceva ce pot face sau ma duc sa ma să efectuez boot în Windows de la meu laptop unitate dezactiva swap şi apoi înapoi la PC-ul meu după ce Windows. Im-mi pune mintea la sfârşitul aici, aşa încât orice ajutor este apreciat. Multumiri in avans Paul ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu au apărut în "My Computer"?
Poţi să vezi orice fişiere sau dosare? Pass-formulat sau nu ar trebui să vedeţi în partea de sus a dosar copaci. Dacă nu s-ar putea fi defect, o scanare şi reparaţii poate stabili o. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Max David mulţumesc pentru răspuns. Când i plug de unitate, în prezent, utilizând cutie pentru ceai. Am fişiere "Paul rileys documente", iar administratorul de docs, dar când încerc să-mi acceseze dosar se spune de chat care nu este autorizat pentru a accesa fişierul, dar nu există nici un prompt pentru o parola. Am avut important fişiere într-un folder de pe desktop care i se pare că nu poate să găsească? daca am face o scanare şi reparaţii pot face acest lucru folosind HD în cutie pentru ceai şi, de asemenea, cum să iniţiaţi o scanare şi reparaţii? Mulţumesc pentru ajutor David |
|
| |||
| |||
| Cu siguranţă sună ca acestea sunt protejate cu parolă. Veti avea nevoie de unele software terţă parte pentru a obţine rotund-o, au un cont Google şi voi la fel. Se va intoarce la tine, dacă am găsit ceva. |
|
| |||
| |||
| mersi David Apreciez ajutor, ive fost pe câteva forumuri dar nimeni nu a vrut să-mi răspundă înainte. Voi căutare Google şi actualizare dacă I a lua oriunde. Mulţumesc |
|
| |||
| |||
| Îmi pare rău că am trebuie să menţioneze aceasta are o partiţie de pe disc, de asemenea, i pot accesa unitatea D, dar limitat de pe unitatea C noroc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Sistemul meu: #
|
|
| |||
| |||
| vă mulţumesc wolfey, acest lucru este unele informaţii utile, care va încerca i când am ajuns acasă. I se va ţine toată lumea actualizat dacă funcţionează sau nu, în timp, dacă nu există nimic altceva pot face posta, vă rugăm să-l aici şi am să încerc asta. un lucru care l-am avut forgotton pentru a menţiona este folderul Sunt încercarea de a accesa spune că este gol? înseamnă asta ive pierdut totul? De asemenea, am permis de cineva pentru a comprima fişierele de pe anumite dosare pe acest cont şi se pare că le-au făcut-o în contul meu şi mi oaspete cont, dar nu adminstrators cont. Dacă am încerca acest link-ul de mai sus şi am acces la ea merita uncompressing fisierele? noroc |
|
| |||
| |||
| Anunţaţi-ne cum ai ajuns cu privire la accesul la fişierele şi folderele prima Paul da. |
![]() |
|
| Marcaje |