menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Pevný disk heslo tému Dokážete vyriešiť tento hlavolam?

Reply

Thread Tools
Old 16. júla 2007, 07:43
Nový člen skupiny

Exclamation Pevný disk heslo tému Dokážete vyriešiť tento hlavolam?

Dobrý deň, najprv im veľmi zapôsobila s site. Jeho veľkou môžete ponúknuť túto pomoc. Moja otázka je aj mal Sony VAIO notebooků (PCG-9g1m / fx805), ako je obvyklé, že zomrel po záruke, ale aj sa podarilo zachrániť na pevný disk a kúpil som notebook Caddy, ktorý môžeme len pripojiť k počítaču cez USB. Problém je aj sa chcú získať moje súbory na tomto disku, ale aj získať prístup poprel správy. Verím, že to má niečo do činenia s oknami bootup (na mojom notebooku), pretože ho používa k okamžitému mi s oknami heslo voľby pred prihlásením sa k svojmu účtu. ale ako som teraz pomocou tohto pevného disku ako prenosný disk extra tak i nemusia boot z okna môjho notebooku pevný disk, aj počítať i cant prístup moje súbory spôsobiť hdd stále myslí, že je chránená heslom. I can't boot mojom notebooku teraz obrátiť na funkciu vypnúť, je tam niečo iné sa dá robiť, alebo budem musieť boot z okna môjho notebooku disk zakázať swap a potom späť na svojom PC po oknách. Im na mojom důvtipu konca sem tak nějak pomoct ocenia.
Ďakujem vopred
Paul
Old 16. júla 2007, 07:47
Administrátor Skupina

Default Pevný disk heslo tému Dokážete vyriešiť tento hlavolam?

Má ukázať v 'My Computer'?

Vidíte nejaké súbory alebo adresáre?

Pass-formulované, alebo nie, mali by ste vidieť hornej zložku stromov.

Ak tomu tak nie je, môže byť chybný, vyhľadávanie a opravy môžu stanoviť, že.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16. júla 2007, 08:32
Nový člen skupiny

Ahoj Davide díky za odpoveď. Keď som sa zapojte disk v súčasnosti používa Caddy. Mám súborov 'paul rileys dokumenty' a správca docs ale pri pokuse o prístup k svojej zložke sa hovorí im nie je povolený pre prístup k súboru, ale nie je žiadna výzva na zadanie hesla. Musel som dôležité súbory v priečinku na mojej pracovnej ploche, ktorá Nedarí sa mi nájsť?
keď aj to vyhľadávanie a opravy môžem to urobiť pomocou HD vo svojej Caddy a tiež ako si začať skenovanie a opravy?
Ďakujeme za vašu pomoc, david
Old 16. júla 2007, 08:37
Administrátor Skupina

Rozhodne to vyzerá ako sú chránené heslom.

Budete potrebovať nejaký program tretej strany, aby si to kolo, ktoré Google a já taky.

Sa vráti k vám, keby som niečo nájsť.
Old 16. júla 2007, 08:39
Nový člen skupiny

vďaka david aj oceniť pomoc, IVE bol na viacerých fórach, ale nikto mi nechcel odpovedať skôr. Budem hľadať google a aktualizovať aj keď dostanete kamkoľvek.
Vďaka
Old 16. júla 2007, 08:42
Nový člen skupiny

Promiň, že som mala spomenúť, že má oddiel na disku tiež aj možnosť prístupu k disku D, ale obmedzený na C disku
na zdravie
Old 16. júla 2007, 09:21
Banned Skupina

Uvidíme, jestli to bude fungovať Paul.

http://support.microsoft.com/default...&Product=winxp

Môj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základná doska:
ECS 915pla2
Pamäť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon X1050
Zvuková karta:
kosoštvorcových Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
bezdrôtové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 17. júla 2007, 08:14
Nový člen skupiny

děkuji wolfey, to je niekoľko užitočných informácií, ktoré aj keď sa pokúsi získať aj doma. Budem sa držať všetci aktualizované, ak to funguje, alebo nie, do tej doby, pokiaľ je niečo iného môžem robiť prosím post tady a zkusím to. jednu vec som forgotton spomenúť je zložka Snažím sa prístup hovorí, že je prázdny? Znamená to, IVE stratil všetko? tiež aj dovolené niekto pre kompresiu súborov na určité zložky na tomto účte a vyzerá to, ako by to urobili, že na môj účet a mojím hosťom do úvahy, ale nie adminstrators účet. Ak aj skúsiť tento link vyššie a aj prístup je, že stojí za to Uncompressing súbory?
na zdravie
Old 17. júla 2007, 08:19
Banned Skupina

Dajte nám vedieť, ako si sa o prístup k súborom a priečinkom prvého Paul áno.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
PC zvyknutý Zavádzacia keď Pevný disk je pripojený In. Základná doska alebo pevný disk Problém? nightstar Procesory, základné dosky & RAM 4 9.listopadu 2009 10:30
Laptop BIOSu a pevný disk Heslo koglaa Notebooky, Mobily a PDA 2 27. August 2008 23:44
Ako na pevný disk heslo rawsox Drives & Removable Media 3 30. decembra 2007 06:18
Windows XP čiernu obrazovku po boot-up (pevný disk problém?) hypnotoad521 Operačné systémy Windows 3 16. decembra 2007 17:06
Vážne chýba na pevnom disku tému ziplock122949 Operačné systémy Windows 4 5. septembra 2007 13:32
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.