![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobrý deň, najprv im veľmi zapôsobila s site. Jeho veľkou môžete ponúknuť túto pomoc. Moja otázka je aj mal Sony VAIO notebooků (PCG-9g1m / fx805), ako je obvyklé, že zomrel po záruke, ale aj sa podarilo zachrániť na pevný disk a kúpil som notebook Caddy, ktorý môžeme len pripojiť k počítaču cez USB. Problém je aj sa chcú získať moje súbory na tomto disku, ale aj získať prístup poprel správy. Verím, že to má niečo do činenia s oknami bootup (na mojom notebooku), pretože ho používa k okamžitému mi s oknami heslo voľby pred prihlásením sa k svojmu účtu. ale ako som teraz pomocou tohto pevného disku ako prenosný disk extra tak i nemusia boot z okna môjho notebooku pevný disk, aj počítať i cant prístup moje súbory spôsobiť hdd stále myslí, že je chránená heslom. I can't boot mojom notebooku teraz obrátiť na funkciu vypnúť, je tam niečo iné sa dá robiť, alebo budem musieť boot z okna môjho notebooku disk zakázať swap a potom späť na svojom PC po oknách. Im na mojom důvtipu konca sem tak nějak pomoct ocenia. Ďakujem vopred Paul ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Má ukázať v 'My Computer'?
Vidíte nejaké súbory alebo adresáre? Pass-formulované, alebo nie, mali by ste vidieť hornej zložku stromov. Ak tomu tak nie je, môže byť chybný, vyhľadávanie a opravy môžu stanoviť, že. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ahoj Davide díky za odpoveď. Keď som sa zapojte disk v súčasnosti používa Caddy. Mám súborov 'paul rileys dokumenty' a správca docs ale pri pokuse o prístup k svojej zložke sa hovorí im nie je povolený pre prístup k súboru, ale nie je žiadna výzva na zadanie hesla. Musel som dôležité súbory v priečinku na mojej pracovnej ploche, ktorá Nedarí sa mi nájsť? keď aj to vyhľadávanie a opravy môžem to urobiť pomocou HD vo svojej Caddy a tiež ako si začať skenovanie a opravy? Ďakujeme za vašu pomoc, david |
|
| |||
| |||
| Rozhodne to vyzerá ako sú chránené heslom. Budete potrebovať nejaký program tretej strany, aby si to kolo, ktoré Google a já taky. Sa vráti k vám, keby som niečo nájsť. |
|
| |||
| |||
| vďaka david aj oceniť pomoc, IVE bol na viacerých fórach, ale nikto mi nechcel odpovedať skôr. Budem hľadať google a aktualizovať aj keď dostanete kamkoľvek. Vďaka |
|
| |||
| |||
| Promiň, že som mala spomenúť, že má oddiel na disku tiež aj možnosť prístupu k disku D, ale obmedzený na C disku na zdravie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Môj systém: #
|
|
| |||
| |||
| děkuji wolfey, to je niekoľko užitočných informácií, ktoré aj keď sa pokúsi získať aj doma. Budem sa držať všetci aktualizované, ak to funguje, alebo nie, do tej doby, pokiaľ je niečo iného môžem robiť prosím post tady a zkusím to. jednu vec som forgotton spomenúť je zložka Snažím sa prístup hovorí, že je prázdny? Znamená to, IVE stratil všetko? tiež aj dovolené niekto pre kompresiu súborov na určité zložky na tomto účte a vyzerá to, ako by to urobili, že na môj účet a mojím hosťom do úvahy, ale nie adminstrators účet. Ak aj skúsiť tento link vyššie a aj prístup je, že stojí za to Uncompressing súbory? na zdravie |
|
| |||
| |||
| Dajte nám vedieť, ako si sa o prístup k súborom a priečinkom prvého Paul áno. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| PC zvyknutý Zavádzacia keď Pevný disk je pripojený In. Základná doska alebo pevný disk Problém? | nightstar | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 9.listopadu 2009 10:30 |
| Laptop BIOSu a pevný disk Heslo | koglaa | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 27. August 2008 23:44 |
| Ako na pevný disk heslo | rawsox | Drives & Removable Media | 3 | 30. decembra 2007 06:18 |
| Windows XP čiernu obrazovku po boot-up (pevný disk problém?) | hypnotoad521 | Operačné systémy Windows | 3 | 16. decembra 2007 17:06 |
| Vážne chýba na pevnom disku tému | ziplock122949 | Operačné systémy Windows | 4 | 5. septembra 2007 13:32 |
| Thread Tools | |
| |