![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав, прво искључите им врло импресиониран странице. Његов велики можете понудити ову подршку. Моје питање је сам имао лаптоп Соны Ваио (пцг-9г1м / фкс805) као и обично он умро након истека гарантног али сам је успио спасити хард диск и ја купио лаптоп кутија за чај који се само спојити на мој пц преко усб. проблем је желим преузимати моје датотеке на овом диску, али сам добио поруку аццесс дениед. Ја верујем да има нешто за направити са прозора боотуп (на мој лаптоп) јер користе за брз мене са Уиндоус лозинку опција пре него што се пријавите на мој рачун. али како сам сада користе овај ХД возити као помоћни преносни диск, па ми не треба то чизма из мој лаптоп Уиндоус хард диск, ЈА рачунати ја лицемјерје приступ мој картотека узроковати ХДД и даље мисли да је то лозинка заштићен. Не могу чизма мој лаптоп сада укључите функцију офф, постоји ли било што друго ја могу направити сам или ће имати за чизма из мој лаптоп Уиндоуси возити га искључити, а затим суап повратак на мој пц након прозора. Им ми уитс енд овде тако било који помоћ је добродошла. Многобројан захвалност унапријед Павле ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли га приказати у "Мы Цомпутер"?
Могу ли видети никакве датотеке или фасцикле? Пасс-формулисана или не бисте требали видјети фасциклу врху стабла. Ако није то мај бити неисправан, скенирања и поправку мај шкрипац Интернет. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Бок Дејвид хвала за одговор. Кад сам плуг погона у аукцији помоћу кутија за чај. Имам податке 'Паул рилеыс докумената и администратор доцс али кад покушам да приступим свом фолдер то каже им не овлашћени за приступ датотеци али нема промпт за лозинку. Имао сам важне датотеке у фасциклу на мом десктопу која не могу чинити се за наћи? Ако ли пак чиним скенирања и поправку могу ли то учинити помоћу ХД у својој кутија за чај и како сте почели скенирање и поправку? Тханкс фор ыоур хелп давид |
|
| |||
| |||
| Дефинитивно звучи као да су заштићена лозинком. Мораћете ће вам неколико софтвера треће стране да добијете округле га имате Гоогле и ја ћу превише. Хоће ли се вратити, ако не могу наћи ништа. |
|
| |||
| |||
| хвала Дејвид и цијенити помоћ, иве био на неколико форума али нико није хтео да ми одговорите и пре. Ја ћу за претрагу гоогле и исправка ако ја добити било где. Хвала |
|
| |||
| |||
| жао ми треба споменути да има партиција на диску такође, не могу приступити Д возити али ограничена на Ц диск живели |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Мы Сыстем: #
|
|
| |||
| |||
| хвала вам уолфеы, то је неколико корисних информација које ћу покуссај кад сам стићи кући. Ја ћу водити све ал̌урирати ако то ради или не, у то време, ако се било што друго ја могу да урадим угодити фаст Интернет овде и ја ћу га пробати. једну ствар сам имао форготтон споменути фолдер је сам тежак за приступ каже да је празна? Значи ли то све што имам изгубљен? ја такође дозвољено некога да компримирати датотеке на одређене фасцикле на овај налог и то изгледа као да су то урадили на мој рачун и рачун мој гост, али не и админстраторс рачуна. Ако ја пробати овај линк горе и сам приступ је то вриједно унцомпрессинг датотеке? живели |
|
| |||
| |||
| Реците нам како сте добили са приступа датотекама и мапама први Павла да. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ПЦ навика Хард Дриве Боот кад је прикључени на струју. Матична плоча врстог диска или проблем? | нигхтстар | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 9. новембар 2009 10:30 |
| Лаптоп БИОС-а Лозинка врстог диска | коглаа | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 27 аугуст 2008 23:44 |
| Како тврди диск лозинка | раусокс | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 30 децембар 2007 06:18 |
| Уиндоус КСП црни екран након боот-уп (хард диск проблем?) | хыпнотоад521 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 16 децембар 2007 17:06 |
| Већи хард диск спаце недостаје тема | зиплоцк122949 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 5. Сеп 2007 13:32 |
| Тхреад Тоолс | |
| |