![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здрастуй, перший Off їм дуже вражений з сайтом. Його більше ви можете запропонувати цієї підтримки. Моє питання я Ноутбук Sony VAIO (PCG-9g1m / fx805), як звичайно, воно померло після закінчення гарантійного але мені вдалося зберегти на жорсткому диску і я купив ноутбук Caddy, що може просто підключити до комп'ютера через USB. Проблема Я хочу отримати мої файли на цьому жорсткому диску, але я отримую доступ заперечували повідомлення. Я вважаю, що вона отримала щось робити з завантаженні Windows (на моєму ноутбуці), оскільки вона використовується для рядка меню з опцією Windows пароль перед входом до свого облікового запису. Але, як я тепер я використовую цю HD диск як додатковий диск портативного тому мені немає необхідності завантаження Windows за моїм ноутбуком жорсткого диска, мабуть, я нахиляє доступ до файлів на жорсткому диску завдати ще думає, що захищений паролем. Я не може завантажитися моєму ноутбуці тепер відключити цю функцію, то чи є ще я можу робити, я Gonna треба завантажувати Windows з моїм ноутбуком диска відключити його і потім обмінятися Назад до комп'ютера Windows після. Їм на думці кінця тут так цінують будь-яку допомогу. Велике спасибі заздалегідь Поле ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи має відображатися в "Мій комп'ютер"?
Чи можете ви бачите будь-які файли чи папки? Pass-формулювання або ви не побачите у верхній частині папки дерева. В іншому випадку воно може бути помилковим, перевірки та ремонту може виправити це. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Привіт Давид спасибо за ответ. При підключенні диска в даний час використовують Caddy. Я маю файлів Paul документи Rileys і адміністратор Docs, але коли я намагаюся ввійти в мою папку, каже, їм не дозволяється доступ до файлу, але немає запросить пароль. Я мав важливі файли робочій в теку на столі яку я не можу найти? якщо я роблю перевірки і ремонту я можу зробити це, використовуючи в своїх HD Caddy, а також як ви почати сканування та ремонт? Дякуємо за вашу допомогу Давида |
|
| |||
| |||
| Виразно звучить як пароль, який вони є захистом. Вам знадобиться якийсь програмне забезпечення сторонніх обійти його, є Google, і я теж. Повернуся до вас, якщо я нічого знайти. |
|
| |||
| |||
| Thanks David Я високо ціную допомогу, Ive був на кількох форумах, але ніхто не хоче відповісти мені перше. Я буду шукати Google і оновлювати вам, якщо я отримаю в будь-якому місці. Спасибо |
|
| |||
| |||
| На жаль, треба відзначити воно розділів на диску, також, можна отримати доступ з диска D, але обмежену на диску C ура |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Моя система: #
|
|
| |||
| |||
| Спасибо wolfey, це корисна інформація, яку я буду намагатися, коли повернуся додому. Я буду тримати все оновлюватися, якщо ця робота чи ні, в середньому час, якщо є що-небудь ще я можу зробити, будь ласка, задайте його тут, і я це спробую. Я одну річ forgotton було б згадати, це папка я намагаюся отримати доступ каже, що це марна? це означає Ive втратив все? Також я дозволив, щоб хто-то стискає файли у певних папках з цього приводу і це виглядає як ніби вони зробили це на мій рахунок і мій профіль гостя, але не Адміністратори профілю. Якщо я намагаюся це посилання вище, і я до нього доступ коштує розпакування файлів? ура |
|
| |||
| |||
| Дозвольте нам знати, як ви з доступом до файлів і папок перший Поль Так. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| PC Wont завантаження, коли жорсткий диск підключений. Материнські плати або жорсткого диска проблема? | NightStar | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 9 листопада 2009 10:30 |
| Ноутбук BIOS і жорсткий диск пароль | koglaa | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 27 серпня 2008 23:44 |
| Як пароль жорсткого диска | rawsox | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 30 грудня 2007 06:18 |
| Windows XP чорний екран після завантаження-Up (випуск жорсткого диска?) | hypnotoad521 | Операційні системи Windows | 3 | 16 грудня 2007 17:06 |
| Основних відсутніх жорсткому диску випуск | ziplock122949 | Операційні системи Windows | 4 | 5 вересня 2007 13:32 |
| Різьба Інструменти | |
| |