![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз отново ... Накрая instaled нов твърд диск, но съм се подобни проблеми, както pandahead. кликнали върху "Моят компютър" без нов твърд диск може да се види. проверена в BIOS новия има и малък също, нов е в Device Manager също. Сега съм stumped??? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравей Parmo
Всички нови HDD на добавя към компютър трябва да бъде форматиран. Кликнете с десния бутон върху устройството за управление на дискове във формат и него. Маршрутът е Старт / Контролен панел / Admin Tools / Компютърни Мениджмънт / Управление на дискове. Моята система: #
|
|
| |||
| |||
| Благодаря отново, ще се опитам, че сега, вашата помощ е много оценявам ... |
|
| |||
| |||
| Вашият поздравява Parmo, се върна да срещнете проблеми. |
|
| |||
| |||
| Здравей wolfeymole съм там, но сега може само да видите малък твърд диск. |
|
| |||
| |||
| instaled нов твърд drive250gb, след помощ от wolfey накрая намери твърдия диск, след което изразходват часа опитва да форматирате it.it отбелязан в диска за управление следното: диск 0 основния 28.3gb този моя малък твърд диск, след което диск F 128gb на ново, какво стана с останалата част на 250gb хард диск? всяка улика на / |
|
| |||
| |||
| Благодаря за пореден път ... |
|
| |||
| |||
| wolfey вашия правилен отново е в NTFS как мога да го смените с FAT 32? |
|
| |||
| |||
| Вие не можете да Parmo Можете да промените FAT32 на NTFS, а не обратното. Знаете ли ми линк за разделяне? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| PC приучавам Обувка, когато на твърдия диск е включен В. Дънната платка или твърдия диск Проблем? | nightstar | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 9-ти ноември 2009 10:30 |
| Помощ! Твърд Карам Възстановяване въпроси. | funkypat | Дискове & сменяемите носители | 0 | 25-ти септември 2009 07:53 |
| Инсталиране SATA DVD устройство със SATA Hard Drive Конфигурации Въпроси | P5200 | Дискове & сменяемите носители | 2 | 3 Март 2009 07:56 |
| Прехвърляне на данни от твърдия диск, за да ВЪТРЕШЕН външен твърд диск. | XPC465 | Дискове & сменяемите носители | 1 | 3 Март 2009 06:46 |
| Външен твърд диск Въпроси?? | olly214 | Дискове & сменяемите носители | 6 | 15 Окт 2007 11:24 |
| Нишка Инструменти | |
| |