![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Me zase ... konečně instaled nový pevný disk, ale jsem jak se s podobnými problémy jako pandahead. klikli na "tento počítač" bez nového pevného disku je možné vidět. kontrolují v bios nová je zde i menší moc, nový je také ve Správci zařízení. Nyní jsem pařezy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Parmo
Všechny nové HDD se připojí k počítači je třeba formátována. Klikněte pravým tlačítkem na disk v modulu Správa disků a zformátovat. Na trase je Start / Ovládací panely / Nástroje pro správu / Správa počítače / Správa disků. Můj systém: #
|
|
| |||
| |||
| Díky opět chystá zkusit hned, vaši pomoc, je hodně ... |
|
| |||
| |||
| Vaše vítána Parmo, vrať byste narazit na problémy. |
|
| |||
| |||
| hi wolfeymole, jsem na tu teď ale může vidět pouze menší pevný disk. |
|
| |||
| |||
| instaled nový pevný drive250gb po pomoci od wolfey konečně nalezen pevný disk, pak strávil hodiny snaží formátu it.it uvedeno v disk management následující: disk 0 základní +28,3gigabajt to je moje menší pevný disk, pak disk F 128gigabajt nového, Co se stalo s okolním 250gigabajt pevný disk? žádné ponětí o / |
|
| |||
| |||
| Díky ještě jednou ... |
|
| |||
| |||
| wolfey vaše správná opět je v NTFS Jak změnit jej na FAT 32? |
|
| |||
| |||
| Nemůžete Parmo Můžete změnit FAT32 na NTFS, ale ne obráceně. Četl jsi můj odkaz, pokud jde o dělení? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| PC zvyklý Zavádecí kdy Pevný disk je připojen In. Základní deska nebo pevný disk Problém? | nightstar | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 9.listopadu 2009 10:30 |
| HELP! Pevný disk pro zotavení otázky. | funkypat | Drives & Removable Media | 0 | 25.září 2009 07:53 |
| Instalace Sata DVD s Sata Pevný disk Konfigurace Otázky | P5200 | Drives & Removable Media | 2 | 3. března 2009 07:56 |
| Přenos dat z interní pevný disk do externího pevného disku. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. března 2009 06:46 |
| Externí pevný disk Otázky? | olly214 | Drives & Removable Media | 6 | 15. října 2007 11:24 |
| Thread Nástroje | |
| |