![]() |
|
| |||
| |||
| Εμένα πάλι ... Τέλος instaled νέο σκληρό δίσκο, αλλά Γίνομαι παρόμοια προβλήματα όπως pandahead. κλικ "ο υπολογιστής μου" νέου σκληρού δίσκου δεν μπορεί να θεωρηθεί. ελέγχονται στο BIOS το νέο υπάρχει και το μικρότερο από τα πολύ, μία νέα συσκευή είναι επίσης διαχειριστής. τώρα είμαι stumped;;; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια Parmo
Όλα τα νέα του HDD προστεθεί σε έναν υπολογιστή θα πρέπει να μορφοποιηθεί. Κάντε δεξί κλικ στη μονάδα δίσκου στη Διαχείριση δίσκων και τη μορφή της. Η διαδρομή είναι Start / Control Panel / Admin Tools / Computer Management / Disk Management. Το σύστημά μου: #
|
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ και πάλι, ότι θα προσπαθήσω τώρα, η βοήθειά σας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό ... |
|
| |||
| |||
| Σας καλωσορίζουμε Parmo, θα πρέπει να επιστρέψουν σας αντιμετωπίζουν προβλήματα. |
|
| |||
| |||
| hi wolfeymole, είμαι εκεί, αλλά τώρα μπορεί να βλέπει μόνο το μικρότερο σκληρό δίσκο. |
|
| |||
| |||
| instaled νέο σκληρό drive250gb, μετά από βοήθεια από wolfey τελικά βρέθηκε το σκληρό δίσκο, τότε προσπαθεί να δαπανώνται ώρες μορφή it.it δήλωσε στο δίσκο διαχείριση το ακόλουθο κείμενο: 0 βασικού δίσκου 28.3gb thats μου μικρότερο σκληρό δίσκο, τότε F δίσκο 128 GB το νέο, Τι συνέβη με το υπόλοιπο της 250GB σκληρό δίσκο; οποιαδήποτε ένδειξη της / |
|
| |||
| |||
| χάρη για άλλη μια φορά ... |
|
| |||
| |||
| wolfey σας είναι σωστή και πάλι σε NTFS Πώς μπορώ να αλλάξω σε FAT 32? |
|
| |||
| |||
| Δεν μπορείτε να Parmo Μπορείτε να αλλάξετε το FAT32 σε NTFS, αλλά δεν το αντίστροφο. Διάβασες μου σύνδεση σχετικά διαμέριση; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| PC Wont Boot Hard Drive όταν είναι συνδεδεμένο. Motherboard ή Hard Drive Πρόβλημα; | nightstar | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 9 Νοεμβρίου του 2009 10:30 |
| HELP! Hard Drive Ερωτήσεις αποκατάστασης. | funkypat | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 0 | 25 Σεπτεμβρίου 2009 07:53 |
| Εγκατάσταση Sata DVD-ROM με Sata Hard Drive Διαμορφώσεις Ερωτήσεις | P5200 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 3η Μαρ 2009 07:56 |
| Μεταφορά δεδομένων από ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ να EXTERNAL Hard Drive Hard Drive. | XPC465 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 3η Μαρ 2009 06:46 |
| Εξωτερικός Σκληρός Δίσκος Ερωτήσεις;;; | olly214 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 6 | 15 Οκτ 2007 11:24 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |