![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mene opet ... napokon instaled novi tvrdi disk, ali sam uzimajući slične probleme kao pandahead. kliknuli na "moj računalo" nema novih hard disk može da se vidi. checked in bios novi postoji i manji previše, novi je u Device Manager i. sad sam stumped? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Parmo
Svi novi HDD-a dodano u kom treba biti formatirana. Desni klik na disk u Disk Management i format je. Staza je Start / Control Panel / Admin Tools / Computer Management / Disk Management. My System: #
|
|
| |||
| |||
| hvala opet će pokušati da sada vaša pomoć je mnogo poštovati ... |
|
| |||
| |||
| Vaš dobrodošli Parmo, dobiti natrag ukoliko naiđete na probleme. |
|
| |||
| |||
| hi wolfeymole, na tu sam sad ali mogu vidjeti samo manji hard disk. |
|
| |||
| |||
| instaled novi tvrdi drive250gb, nakon pomoći od wolfey napokon našao hard disk, a zatim je proveo vrijeme pokušava format it.it je navedeno u Disk Management sljedeće: disk 0 osnovnih 28.3gb taj moj manji hard disk, a zatim F 128gb disk je novi, što se dogodilo i sve ostalo od 250GB hard disk? bilo koji trag's / |
|
| |||
| |||
| hvala još jednom ... |
|
| |||
| |||
| wolfey Vašu ispravnu ponovno je u NTFS Kako mogu promijeniti u FAT 32? |
|
| |||
| |||
| Ne možete Parmo Možete promijeniti FAT32 u NTFS, ali ne i obratno. Jeste li pročitali moj link vezano za particioniranje? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| PC navika Hard Drive Boot kad je priključeni na struju. Matična ploča tvrdog diska ili problem? | nightstar | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 9. studeni 2009 10:30 |
| HELP! Hard disk Ponovno dobivanje pitanja. | funkypat | Drives & Izmjenjivi mediji | 0 | 25 rujan 2009 07:53 |
| Instaliranje Sata DVD pogon s Sata Hard Drive Konfiguracije Pitanja | P5200 | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 3. ožujak 2009 07:56 |
| Prijenos podataka s tvrdog diska na UNUTARNJI VANJSKI Hard Drive. | XPC465 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 3. ožujak 2009 06:46 |
| External Hard Drive Pitanja? | olly214 | Drives & Izmjenjivi mediji | 6 | 15. listopad 2007 11:24 |
| Thread Tools | |
| |