![]() |
|
| |||
| |||
| אותי שוב ... לבסוף instaled חדש כונן קשיח, אבל אני מקבל בעיות דומות כמו pandahead. לחצו על "המחשב שלי" כונן קשיח חדש לא ניתן לראות. בדקתי ב-BIOS החדש הוא שם של אחד קטן יותר מדי, הוא חדש במנהל ההתקנים גם. עכשיו AM stumped??? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי Parmo
| |||
| |||
| שוב תודה, הולך לנסות את זה עכשיו, את העזרה הרבה ךיתורעה ... |
|
| |||
| |||
| ברוכים הבאים Parmo שלך, אתה אמור לקבל בחזרה נתקלים בבעיות. |
|
| |||
| |||
| wolfeymole היי, אני שם עכשיו אבל יכול לראות רק את הכונן הקשיח קטן יותר. |
|
| |||
| |||
| instaled חדש drive250gb קשה, לאחר עזרת wolfey סוף סוף מצאתי את הכונן הקשיח, אז ביליתי שעות מנסה לעצב it.it ב 'ניהול דיסקים' מסר את הדברים הבאים: דיסק 0 בסיסי 28.3gb thats שלי כונן קשיח קטן יותר, אז הדיסק החדש F 128gb אחד, מה קרה בהמשך 250GB הכונן הקשיח? של כל רמז / |
|
| |||
| |||
| עדיין שוב תודה ... |
|
| |||
| |||
| wolfey שוב לתקן את זה ב-NTFS, כיצד אני משנה את זה ל-FAT 32? |
|
| |||
| |||
| אתה לא יכול Parmo אתה יכול לשנות את מערכת הקבצים FAT32 ל-NTFS, אך לא להיפך. האם קראת את הקישור בנוגע מחיצות? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעת אתחול המחשב wont Hard Drive הוא פקוק ב. כונן קשיח או לוח האם הבעיה? | nightstar | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | 9 נובמבר 2009 10:30 |
| HELP! כונן קשיח השחזור שאלות. | funkypat | כוננים & נשלפת | 0 | 25 ספטמבר 2009 07:53 |
| SATA התקנת ה-DVD עם כונן קשיח SATA תצורות שאלות | P5200 | כוננים & נשלפת | 2 | 3rd מרץ 2009 07:56 |
| העברת נתונים מ פנימית קשה לנסוע כונן קשיח חיצוני. | XPC465 | כוננים & נשלפת | 1 | 3rd מרץ 2009 06:46 |
| כונן קשיח חיצוני שאלות? | olly214 | כוננים & נשלפת | 6 | ה -15 בחודש אוקטובר 2007 11:24 |
| שרשרת כלים | |
| |