![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Man vėl ... Galiausiai instaled naują kietąjį diską, bet gaunu panašių problemų kaip pandahead. Paspaudus ant "My Computer" nėra naujas kietasis diskas gali būti peržiūrėta. patikrinti BIOS naują ar yra ir mažesnių irgi, nauja yra "Device Manager taip pat. Dabar esu stumped? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Parmo
Visi nauji HDD pridėti prie kompiuterio reikia suformatuoti. Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite į Disk Management "ir formatuoti diską. Maršrutas Start / Control Panel / Admin Tools / Computer Management / Disk Management ". Mano sistema: #
|
|
| |||
| |||
| Thanks again, ketiname išbandyti, kad dabar, jūsų pagalba yra labai vertinama ... |
|
| |||
| |||
| Jūsų Sveiki Parmo, grįžti turėtų jums kyla problemų. |
|
| |||
| |||
| Hi wolfeymole, esu ten dabar, bet gali matyti tik mažesnius kietajame diske. |
|
| |||
| |||
| instaled naują standųjį drive250gb po to, kai pagalbos iš wolfey pagaliau rado kietajame diske, ten praleido valandų bando formatas it.it nurodyta Disk Management "taip:" diską 0 pagrindinio 28.3gb Thats my mažesnių kietojo disko, tada diskas F 128GB nauja, Kas nutiko su 250 GB kietąjį diską pailsėti? bet Clue's / |
|
| |||
| |||
| Ačiū dar kartą ... |
|
| |||
| |||
| wolfey savo teisingą vėl jis yra NTFS Kaip aš galiu pasikeisti jį į FAT 32? |
|
| |||
| |||
| Jūs negalite Parmo Jūs galite pakeisti FAT32 į NTFS, bet ne atvirkščiai. Ar jus skaityti mano nuorodą apie padalijimą? |