![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Eu din nou ... În cele din urmă instaled nou hard-disk, dar sunt obtinerea probleme similare ca pandahead. clic pe "My Computer" nici un nou hard disc poate fi văzută. verificate în BIOS-ul cel nou este acolo şi o prea mică, este din nou un dispozitiv de manager de asemenea. acum am stumped??? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Max Parmo
Toate noile HDD a adăugat la un PC trebuie să fie formatat. Click dreapta pe unitatea de stocare in Disk Management şi a format-o. Traseul este Start / Control Panel / Admin Tools / Computer Management / Disk Management. Sistemul meu: #
|
|
| |||
| |||
| Mulţumesc încă o dată, vom încerca, pe care acum, de ajutorul tau este apreciat ... |
|
| |||
| |||
| Bine ati venit dvs. Parmo, mă întorc să vă întâmpinaţi probleme. |
|
| |||
| |||
| hi wolfeymole, sunt pe acolo, dar acum se poate vedea doar cel mai mic hard-disk. |
|
| |||
| |||
| instaled noi greu drive250gb, după ajutor de la wolfey găsit în sfârşit pe hard disc, apoi a petrecut oră încercând să format it.it a declarat în Disk Management următoarele: 0 disc de bază 28.3gb thats meu mai mic hard-disk, apoi pe disc F 128gb cea nouă, Ce s-a întâmplat cu restul de 250GB hard disc? orice indiciu al / |
|
| |||
| |||
| mulţumesc încă din nou ... |
|
| |||
| |||
| wolfey dumneavoastră este corectă din nou în NTFS Cum pot schimba la FAT 32? |
|
| |||
| |||
| Nu puteţi Parmo Aveţi posibilitatea de a modifica FAT32 la NTFS, dar nu şi vice-versa. Ai citit link-ul meu cu privire la partitionare? |