![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Me zase ... konečne instaled nový pevný disk, ale som ako sa s podobnými problémami ako pandahead. klikli na "tento počítač" bez nového pevného disku je možné vidieť. kontrolujú v bios nová je tu aj menšie moc, nový je aj v Správcovi zariadení. Teraz som pne? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Parma
Všetky nové HDD sa pripojí k počítaču je potrebné formátovaná. Kliknite pravým tlačidlom na disk v module Správa diskov a formátovať. Na trase je Štart / Ovládací panel / Nástroje na správu / Správa počítača / Správa diskov. Môj systém: #
|
|
| |||
| |||
| Vďaka opäť chystá skúsiť hneď, vašu pomoc, je veľa ... |
|
| |||
| |||
| Vaša povolený Parma, vrať by ste naraziť na problémy. |
|
| |||
| |||
| hi wolfeymole, jsem na tu teraz ale môže vidieť iba menšie pevný disk. |
|
| |||
| |||
| instaled nový pevný drive250gb po pomoci od wolfey konečne nájdený pevný disk, potom strávil hodiny snažia formáte it.it uvádza v disk management nasledujúce: disk 0 základné +28,3 gigabajt to je moje menšie pevný disk, potom disk F 128gigabajt nového, Čo sa stalo s okolitým 250gigabajt pevný disk? žiadne poňatie o / |
|
| |||
| |||
| Vďaka ešte raz ... |
|
| |||
| |||
| wolfey vaša správna opäť je v NTFS Ako zmeniť ho na FAT 32? |
|
| |||
| |||
| Nemôžete Parma Môžete zmeniť FAT32 na NTFS, ale nie naopak. Četl jsi můj odkaz, pokiaľ ide o delenie? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| PC zvyknutý Zavádzacia keď Pevný disk je pripojený In. Základná doska alebo pevný disk Problém? | nightstar | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 9.listopadu 2009 10:30 |
| HELP! Pevný disk pre zotavenie otázky. | funkypat | Drives & Removable Media | 0 | 25.září 2009 07:53 |
| Inštalácia Sata DVD s Sata Pevný disk Konfigurácia Otázky | P5200 | Drives & Removable Media | 2 | 3. marca 2009 07:56 |
| Prenos dát z interný pevný disk do externého pevného disku. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. marca 2009 06:46 |
| Externý pevný disk Otázky? | olly214 | Drives & Removable Media | 6 | 15. októbra 2007 11:24 |
| Thread Tools | |
| |