![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мене опет ... напокон инсталед нови тврди диск, али сам узимајући сличне проблеме као пандахеад. кликнули на "мој компјутер" нема нових хард диск може да се види. цхецкед ин БИОС-нови постоји и мањи превише, нови је у Девице Манагер и. сад сам стумпед? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бок Парма
Сви нови ХДД-а додато у ком треба да буде форматирана. Десни клик на диск у Диск Манагемент и формат је. Стаза је Старт / Цонтрол Панел / Админ Тоолс / Цомпутер Манагемент / Диск Манагемент. Мы Сыстем: #
|
|
| |||
| |||
| хвала опет ће покушати да сада ваша помоћ је много поштовати ... |
|
| |||
| |||
| Ваш добродошли Парма, добити натраг уколико наиђете на проблеме. |
|
| |||
| |||
| бок уолфеымоле, на ту сам сад али могу да видим само мањи хард диск. |
|
| |||
| |||
| инсталед нови тврди дриве250гб, након помоћи од уолфеы напокон нашао хард диск, а затим је провео време покушава формат ит.ит је наведено у Диск Манагемент следеће: диск 0 основних 28.3гб тај мој мањи хард диск, а затим Ф 128гб диск је нови, што се догодило и све остало од 250ГБ хард диск? било који траг'с / |
|
| |||
| |||
| хвала још једном ... |
|
| |||
| |||
| уолфеы Вашу исправну поново је у НТФС Како могу променити у ФАТ 32? |
|
| |||
| |||
| Не можете Парма Можете променити ФАТ32 у НТФС, али не и обратно. Јесте ли прочитали мој линк везано за партиционирање диска? |