![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Знову я ... Нарешті instaled новий жорсткий диск, але м. отримання аналогічних проблем, як pandahead. натиснути на "Мій комп'ютер" немає нового жорсткого диска можна побачити. перевірятися в BIOS нового є, і менший теж нове в Диспетчері пристроїв також. тепер я глухий кут?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт Parmo
Всі нові HDD's додали до комп'ютера необхідно відформатувати. Клацніть правою кнопкою миші на диску в Управління дисками і відформатувати його. Маршрут Start / Control Panel / Admin Tools / Управління комп'ютером / Керування дисками. Моя система: #
|
|
| |||
| |||
| Ще раз спасибі, постараюся, що тепер ваша допомога високо цінується ... |
|
| |||
| |||
| Ваш вітаємо Parmo, повернутися Якщо ви зустрінетесь з проблемами. |
|
| |||
| |||
| Привіт wolfeymole, я там зараз, але бачу тільки менший жорсткий диск. |
|
| |||
| |||
| instaled новий жорсткий drive250gb після допомогу wolfey нарешті знайшов жорсткого диска, а потім годинами намагаються формат it.it заявила в Disk Management наступне: диск 0 основних 28.3gb Thats My меншим жорстким диском, то диск 128GB F новим, Whats сталося з іншими 250GB жорсткий диск? будь-який ключ's / |
|
| |||
| |||
| Спасибо еще раз ... |
|
| |||
| |||
| wolfey ваш правильний знову-таки в NTFS Як я можу змінити його в FAT 32? |
|
| |||
| |||
| Ви не можете Parmo Ви можете змінити FAT32 в NTFS, але не навпаки. Ви читали мою посилання відносно перегородки? |