![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам система, която в момента comprimises на Intel 915 GAV майка борда на P4 3,4 GHz processer 1GB Арама състои от до 512MB пръчки и 7300gt графична карта на твърдия диск на системата, са нападение 1 текат от един PCI карта имам сега изчерпи пространството на тези твърди дискове и ясно трябва да е създаден на повече пространство чрез добавяне на допълнителен твърд диск майката борда има сериен ATA conectors на него, ако бях на покупка един SATA твърд диск и я conect до системата ще работи? ? би системата Стил зареждане на други твърди дискове??? или би се neccerecry да замени както твърди rives свързани в нападение система, това е ясно на по-скъпите opption и желая да aviod да го прави, ако posible, освен ако няма друг вариант. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете да пускате нападение IDE и SATA.
Така както аз разбирам вие имате две IDES за RAID. Добавяне на друг диск на SATA ще се оправи и само ще добави друг карам писмо в "My Computer". Начално зареждане е регулирана купуват настройки във вашия BIOS, така че, ако просто добавете друга SATA и не се променят всички настройки на компютъра ви ще продължи до начално, както го прави сега. Моята система: Hybr! Г
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Твърди дискове | twiggs396 | Общи Хардуер Чат | 8 | 7 април 2008 10:31 |
| Моят твърди дискове | Danny83222 | Общи Хардуер Чат | 3 | 26 Jan 2008 15:38 |
| Yey свободно твърди дискове | Cew27 | Дискове & сменяемите носители | 4 | 20-ти септември 2007 15:50 |
| Твърди дискове | musicthom | Общи Хардуер Чат | 5 | 11 Дек 2006 14:39 |
| Твърд диск проблем - защо да не мога да си компютър приемете всичките ми твърди дискове? | Компютърна Spec | Общи Хардуер Чат | 8 | 15-ти септември 2006 03:14 |
| Нишка Инструменти | |
| |