![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα σύστημα το οποίο σήμερα comprimises της Intel 915 GAV μητέρα του σκάφους P4 3,4 GHz processer 1gb μνήμης RAM από 512MB με μπαστούνια και μια 7300gt κάρτα γραφικών το σκληρούς δίσκους για το σύστημα είναι εκτός λειτουργίας 1 επιδρομή ένα PCI κάρτα που έχω τώρα εξαντλήθηκαν χώρο για αυτές τις μονάδες σκληρού δίσκου και σαφώς ανάγκη Δημιουργία περισσότερο χώρο, προσθέτοντας ένα ακόμη σκληρό δίσκο η μητέρα του σκάφους έχει αύξοντα conectors ata για αυτό αν ήμουν σε μια ενιαία αγορά sata σκληρό δίσκο και conect αυτό το σύστημα θα λειτουργεί; ; Stil θα το σύστημα εκκίνησης των άλλων σκληρών δίσκων;;; ή θα ήταν να αντικαταστήσει neccerecry τόσο σκληρά rives conected επιδρομή στο σύστημα αυτό είναι σαφώς πιο ακριβά opption και θέλω να το κάνουμε αν aviod POSIBLE Αν δεν δεν υπάρχει άλλη επιλογή. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορείτε να εκτελέσετε επιδρομή IDE καθώς και SATA.
Έτσι όπως το έχετε δύο IDEs για RAID. Προσθέτοντας ένα άλλο δίσκο για SATA θα είναι καλή και θα προσθέσω μόνο άλλο γράμμα στο "Ο υπολογιστής μου". Εκκίνηση διέπεται αγοράζουν ρυθμίσεις του BIOS, ναι, αν θα προσθέσουμε άλλο SATA και δεν μεταβάλλουν τυχόν ρυθμίσεις στον υπολογιστή σας θα συνεχίσει να εκκίνησης όπως κάνει τώρα. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Σκληροί Δίσκοι | twiggs396 | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 7 Απρ 2008 10:31 |
| My Σκληροί Δίσκοι | Danny83222 | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 26 Ιαν 2008 15:38 |
| Yey ελεύθερη σκληρούς δίσκους | Cew27 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 4 | 20η Σεπ 2007 15:50 |
| Σκληροί Δίσκοι | musicthom | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 11 Δεκ. 2006 14:39 |
| Πρόβλημα σκληρού δίσκου - Γιατί ο υπολογιστής μου δεν μπορεί να αποδεχθεί όλες μου οι σκληροί δίσκοι; | Computer Spec | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 15η Σεπ 2006 03:14 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |