μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Σκληροί Δίσκοι

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 5 Ιούλη 2007, 15:35
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Σκληροί Δίσκοι

Έχω ένα σύστημα το οποίο σήμερα comprimises της Intel 915 GAV μητέρα του σκάφους P4 3,4 GHz processer 1gb μνήμης RAM από 512MB με μπαστούνια και μια 7300gt κάρτα γραφικών το σκληρούς δίσκους για το σύστημα είναι εκτός λειτουργίας 1 επιδρομή ένα PCI κάρτα που έχω τώρα εξαντλήθηκαν χώρο για αυτές τις μονάδες σκληρού δίσκου και σαφώς ανάγκη Δημιουργία περισσότερο χώρο, προσθέτοντας ένα ακόμη σκληρό δίσκο η μητέρα του σκάφους έχει αύξοντα conectors ata για αυτό αν ήμουν σε μια ενιαία αγορά sata σκληρό δίσκο και conect αυτό το σύστημα θα λειτουργεί; ; Stil θα το σύστημα εκκίνησης των άλλων σκληρών δίσκων;;; ή θα ήταν να αντικαταστήσει neccerecry τόσο σκληρά rives conected επιδρομή στο σύστημα αυτό είναι σαφώς πιο ακριβά opption και θέλω να το κάνουμε αν aviod POSIBLE Αν δεν δεν υπάρχει άλλη επιλογή.
Old 5 Ιούλη 2007, 15:55
Διαχειριστής Ομάδα

Default Σκληροί Δίσκοι

Μπορείτε να εκτελέσετε επιδρομή IDE καθώς και SATA.

Έτσι όπως το έχετε δύο IDEs για RAID.

Προσθέτοντας ένα άλλο δίσκο για SATA θα είναι καλή και θα προσθέσω μόνο άλλο γράμμα στο "Ο υπολογιστής μου".

Εκκίνηση διέπεται αγοράζουν ρυθμίσεις του BIOS, ναι, αν θα προσθέσουμε άλλο SATA και δεν μεταβάλλουν τυχόν ρυθμίσεις στον υπολογιστή σας θα συνεχίσει να εκκίνησης όπως κάνει τώρα.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Σκληροί Δίσκοι twiggs396 Γενική Συζήτηση Hardware 8 7 Απρ 2008 10:31
My Σκληροί Δίσκοι Danny83222 Γενική Συζήτηση Hardware 3 26 Ιαν 2008 15:38
Yey ελεύθερη σκληρούς δίσκους Cew27 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 4 20η Σεπ 2007 15:50
Σκληροί Δίσκοι musicthom Γενική Συζήτηση Hardware 5 11 Δεκ. 2006 14:39
Πρόβλημα σκληρού δίσκου - Γιατί ο υπολογιστής μου δεν μπορεί να αποδεχθεί όλες μου οι σκληροί δίσκοι; Computer Spec Γενική Συζήτηση Hardware 8 15η Σεπ 2006 03:14
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.