manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

Hard Drives

Reply

Thread Tools
Old 5. srpnja 2007, 15:35
Novi član grupe

Default Hard Drives

Imam sistem koji trenutno comprimises je Intel 915 GAV majka brodu koji P4 3,4 GHz processer 1GB RAM-a koji se sastoji od 512MB do štapovima i 7300gt grafičke kartice na tvrde diskove u RAID 1 sustavu se izvodi iz PCI karticu imam sad trčanje vanjska strana od prostor na hard diskove i ti jasno da je potrebno više prostora kreiran dodavanjem daljnjih hard disk majka odbora ima Serial ATA conectors na njemu, ako sam se na kupnju jednog SATA hard disk i conect na sustav bi to radi? ? bi sustav STIL boot od ostalih tvrdih diskova? ili bi se ona neccerecry zamijeniti obje teško rives povezane u sustavu racija je to jasno skuplje opption i želim aviod to posible, osim ako ne postoji druga opcija.
Old 5. srpnja 2007, 15:55
Administrator Group

Default Hard Drives

Možete pokrenuti prepad IDE kao i SATA.

JA shvatiti kako imate dva ide na RAID.

Dodavanje drugog pogon na SATA će biti u redu i da će samo dodati još jednu slovo pogona u 'My Computer'.

Booting upravlja kupiti u vašim postavkama BIOS-u, tako da, ako se jednostavno dodati drugi SATA i ne promijenite postavke računala i dalje će kao boot on ne sada.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Hard diskovi twiggs396 General Hardware Chat 8 7. travanj 2008 10:31
Moj tvrde diskove Danny83222 General Hardware Chat 3 26 siječanj 2008 15:38
Yey free hard diskove Cew27 Drives & Izmjenjivi mediji 4 20. Ruj 2007 15:50
Hard diskovi musicthom General Hardware Chat 5 11. prosinac 2006 14:39
Hard disk problem - Zašto moj računalo ne može prihvatiti sve moje tvrdih diskova? Computer Izvanred General Hardware Chat 8 15. Sep 2006 03:14
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.