![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam sistem koji trenutno comprimises je Intel 915 GAV majka brodu koji P4 3,4 GHz processer 1GB RAM-a koji se sastoji od 512MB do štapovima i 7300gt grafičke kartice na tvrde diskove u RAID 1 sustavu se izvodi iz PCI karticu imam sad trčanje vanjska strana od prostor na hard diskove i ti jasno da je potrebno više prostora kreiran dodavanjem daljnjih hard disk majka odbora ima Serial ATA conectors na njemu, ako sam se na kupnju jednog SATA hard disk i conect na sustav bi to radi? ? bi sustav STIL boot od ostalih tvrdih diskova? ili bi se ona neccerecry zamijeniti obje teško rives povezane u sustavu racija je to jasno skuplje opption i želim aviod to posible, osim ako ne postoji druga opcija. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možete pokrenuti prepad IDE kao i SATA.
JA shvatiti kako imate dva ide na RAID. Dodavanje drugog pogon na SATA će biti u redu i da će samo dodati još jednu slovo pogona u 'My Computer'. Booting upravlja kupiti u vašim postavkama BIOS-u, tako da, ako se jednostavno dodati drugi SATA i ne promijenite postavke računala i dalje će kao boot on ne sada. My System: Hybr! D
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Hard diskovi | twiggs396 | General Hardware Chat | 8 | 7. travanj 2008 10:31 |
| Moj tvrde diskove | Danny83222 | General Hardware Chat | 3 | 26 siječanj 2008 15:38 |
| Yey free hard diskove | Cew27 | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 20. Ruj 2007 15:50 |
| Hard diskovi | musicthom | General Hardware Chat | 5 | 11. prosinac 2006 14:39 |
| Hard disk problem - Zašto moj računalo ne može prihvatiti sve moje tvrdih diskova? | Computer Izvanred | General Hardware Chat | 8 | 15. Sep 2006 03:14 |
| Thread Tools | |
| |