![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי מערכת אשר כרגע comprimises של אינטל 915 GAV אמא של לוח P4 3.4 Ghz processer 1GB של ראם מורכב עד 512MB מקלות ו 7300gt כרטיס המסך של כוננים קשיחים על מערכת RAID 1 לפעול מחוץ של כרטיס PCI יש לי עכשיו נגמרים על שטח של כוננים קשיחים אלו ברור הצורך creat יותר שטח על ידי הוספת עוד כונן קשיח של לוח האם יש Serial ATA conectors על זה אם הייתי לרכוש יחידה SATA כונן קשיח ו conect אותו למערכת היה זה עובד? ? היה stil אתחול המערכת של האחר כוננים קשיחים? זה היה או להיות neccerecry להחליף את שניהם קשה rives conected RAID של מערכת זו היא ברורה יותר יקר opption ואני מעוניין aviod עושה את זה אם posible אלא אם אין אפשרות אחרות. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה יכול להריץ RAID IDE וגם SATA.
אז כמו שאני מבין יש לך שני IDEs ב RAID. עוד על הוספת כונן SATA יהיה בסדר ויהיה רק להוסיף עוד אות הכונן ב 'מחשב שלי'. באתחול הוא שלטו לקנות הגדרות ה-BIOS שלך, לכן, אם אתה פשוט מוסיף עוד SATA ואינם לשנות הגדרות במחשב שלך ימשיכו האתחול כפי שהיא עושה כעת. המערכת שלי: Hybr! ד
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כוננים קשיחים | twiggs396 | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 7 אפריל 2008 10:31 |
| אזור כוננים קשיחים | Danny83222 | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 26 ינואר 2008 15:38 |
| Yey חינם כוננים קשיחים | Cew27 | כוננים & נשלפת | 4 | 20 ספטמבר 2007 15:50 |
| כוננים קשיחים | musicthom | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 11th דצמבר 2006 14:39 |
| כונן קשיח הבעיה - מדוע לא ניתן לקבל את כל המחשב שלי, כוננים קשיחים שלי? | מחשב Spec | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 15 ספטמבר 2006 03:14 |
| שרשרת כלים | |
| |