![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu sistemą, kuri šiuo metu comprimises apie Intel 915 gav motina lenta P4 3,4 GHz, 1GB RAM, processer sudaro iki 512 virbai ir 7300GT graphics card kietų diskų sistema, RAID 1 veikia ne PCI card turiu dabar baigsis vieta ant šių diskų ir aiškiai reikia daugiau erdvės Creat pridedant papildomos kietojo disko motina taryba turi Serial ATA conectors apie jį, jeigu buvau pirkti vieną SATA kietąjį diską ir conect ji sistema veikia? ? tai sistema Stil boot kitų diskų? arba būtų jį neccerecry pakeisti tiek kietos Rives conected į RAID sistemos tai aiškiai brangiau opption ir noriu aviod daryti, jei posible, nebent nėra kito pasirinkimo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Galite paleisti RAID IDE bei SATA.
Taigi, kaip aš suprantu, jūs turite dvi IDE apie RAID. Įrašyta kitą SATA bus gerai ir tiesiog pridėti dar vieną raidę į "Mano kompiuteris". Atsisiuntimas reglamentuoja pirkti parametrus BIOS, todėl, jei jūs tiesiog įdėti kitą SATA ir nereikia keisti jokių nustatymų Jūsų kompiuteryje bus ir toliau krautis nes jis dabar. Mano sistema: Hybr! D
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Standieji diskai | twiggs396 | General Hardware Chat | 8 | 7 balandis 2008 10:31 |
| Mano Hard Drives | Danny83222 | General Hardware Chat | 3 | 26 sausis 2008 15:38 |
| Yey nemokamai diskų | Cew27 | Drives & Removable Media | 4 | 20 rugsėjis 2007 15:50 |
| Standieji diskai | musicthom | General Hardware Chat | 5 | 11 gruodis 2006 14:39 |
| Kietasis diskas Problema - Kodėl negaliu Mano kompiuteris priimti visus savo kietuosius diskus? | Kompiuterių Spec | General Hardware Chat | 8 | 15 rugsėjis 2006 03:14 |
| Temos įrankiai | |
| |