menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Pevné disky

Reply

Thread Tools
Old 5. júla 2007, 15:35
Nový člen skupiny

Default Pevné disky

Mám systém, ktorý v súčasnosti comprimises na Intel 915 gav matka palube P4 3,4 GHz, 1 GB RAM processer tvorená na 512mb palice a 7300GT grafické karty na pevný disk o systéme sú RAID 1 beží z PCI karty aj teraz spustiť z miesta na tieto disky a jasne potrebu vytvoriť viac priestoru pridaním ďalšieho pevného disku matka palube Serial ATA konektory na to, keby som bol na nákup jediného SATA pevný disk a conect to do systému by to funguje? ? by systém stále boot z ostatných pevných diskov? alebo by to bolo neccerecry nahradiť ťažké rives conected v raid tohto systému je jednoznačne drahšie opption a chcem aviod robiť, keď posible, ak nie je iná možnosť.
Old 5. júla 2007, 15:55
Administrátor Skupina

Default Pevné disky

Môžete spustiť raid IDE aj SATA.

Tak ako chápem, máte dve IDE na RAID.

Pridanie iného disku na SATA bude v poriadku a bude sa len pridať ďalšie písmeno in 'My Computer'.

Zavedenie je upravené kúpiť nastavenia BIOSu, takže, ak si jednoducho pridať ďalšie SATA a nemajú akúkoľvek zmenu nastavenia vášho počítača bude naďalej boot ako sa to teraz.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Pevné disky twiggs396 Všeobecné Hardware Chat 8 7 apríla 2008 10:31
Moje pevné disky Danny83222 Všeobecné Hardware Chat 3 26. januára 2008 15:38
Yey zdarma pevné disky Cew27 Drives & Removable Media 4 20. September 2007 15:50
Pevné disky musicthom Všeobecné Hardware Chat 5 11. december 2006 14:39
Pevný disk Problém - Prečo nemôže môj počítač všetky moje pevné disky? Počítačové Spec Všeobecné Hardware Chat 8 15. September 2006 03:14
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.