![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám systém, ktorý v súčasnosti comprimises na Intel 915 gav matka palube P4 3,4 GHz, 1 GB RAM processer tvorená na 512mb palice a 7300GT grafické karty na pevný disk o systéme sú RAID 1 beží z PCI karty aj teraz spustiť z miesta na tieto disky a jasne potrebu vytvoriť viac priestoru pridaním ďalšieho pevného disku matka palube Serial ATA konektory na to, keby som bol na nákup jediného SATA pevný disk a conect to do systému by to funguje? ? by systém stále boot z ostatných pevných diskov? alebo by to bolo neccerecry nahradiť ťažké rives conected v raid tohto systému je jednoznačne drahšie opption a chcem aviod robiť, keď posible, ak nie je iná možnosť. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môžete spustiť raid IDE aj SATA.
Tak ako chápem, máte dve IDE na RAID. Pridanie iného disku na SATA bude v poriadku a bude sa len pridať ďalšie písmeno in 'My Computer'. Zavedenie je upravené kúpiť nastavenia BIOSu, takže, ak si jednoducho pridať ďalšie SATA a nemajú akúkoľvek zmenu nastavenia vášho počítača bude naďalej boot ako sa to teraz. Môj systém: Hybr! D
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pevné disky | twiggs396 | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 7 apríla 2008 10:31 |
| Moje pevné disky | Danny83222 | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 26. januára 2008 15:38 |
| Yey zdarma pevné disky | Cew27 | Drives & Removable Media | 4 | 20. September 2007 15:50 |
| Pevné disky | musicthom | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 11. december 2006 14:39 |
| Pevný disk Problém - Prečo nemôže môj počítač všetky moje pevné disky? | Počítačové Spec | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 15. September 2006 03:14 |
| Thread Tools | |
| |