![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам систем који тренутно цомпримисес је Интел 915 ГАВ мајка броду који П4 3,4 ГХз процессер 1ГБ РАМ-а који се састоји од 512МБ до штаповима и 7300гт графичке картице на тврде дискове у РАИД 1 систему се изводи из ПЦИ картицу имам сад трчање вањска страна од простор на хард дискове и ти јасно да је потребно више простора креиран додавањем даљих хард диск мајка одбора има Сериал АТА цонецторс на њему, ако сам се на куповину једног САТА хард диск и цонецт на систем би то ради? ? би систем СТИЛ боот од осталих тврдих дискова? или би се она неццерецры заменити обе тешко ривес повезане у систему рације је то јасно скупље опптион и желим авиод то посибле, осим ако не постоји друга опција. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете покренути препад ИДЕ као и САТА.
ЈА схватити како да имате два иде на РАИД. Додавање другог погон на САТА ће бити у реду и да ће само додати још једну слово погона у 'Мы Цомпутер'. Боотинг управља купити у вашим поставкама БИОС-у, тако да, ако се једноставно додати други САТА и не промените подешавања рачунара и даље ће као боот он не сада. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Хард дискови | туиггс396 | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 7 април 2008 10:31 |
| Мој тврде дискове | Данны83222 | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 26 јануар 2008 15:38 |
| Ыеы фрее хард дискове | Цеу27 | Дривес & Измјењиви медији | 4 | 20. сеп 2007 15:50 |
| Хард дискови | мусицтхом | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 11 децембар 2006 14:39 |
| Хард диск проблем - Зашто мој рачунар не може прихватити све моје тврдих дискова? | Цомпутер Изванред | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 15. Сеп 2006 03:14 |
| Тхреад Тоолс | |
| |