менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Жорсткі диски

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 липня 2007, 15:35
Нові члени групи

Default Жорсткі диски

У мене є система, яка в даний час comprimises від Intel 915 GAV материнська плата P4 3,4 ГГц processer 1 Гб оперативної пам'яті становить до 512 Мбайт з паличок і графічної карти 7300GT жорсткого диска в системі, RAID 1 працює від PCI карт я зараз не залишилося вільного місця на цих жорстких дисків і явно потребують Creat більше простору, додавши ще жорсткого диска материнської плати має Serial ATA conectors на ній, якщо я повинен був придбати одну SATA жорсткий диск і Conect його система буде його робота? ? Чи буде система стиль завантаження іншого жорсткого диска?? Або ж буде neccerecry замінити як жорсткі Rives проведено рейд в цій системі, безумовно, є більш дорогим opption і я хотів би aviod робити, якщо Можливе якщо немає іншого варіанту.
Old 5 липня 2007, 15:55
Адміністратор групи

Default Жорсткі диски

Ви можете запустити IDE RAID, а також SATA.

Такі, як я розумію, у вас є два IDES на RAID.

Додавши ще диск SATA буде добре, і буде просто додати іншу букву диска в "Мій комп'ютер".

Завантаження регулюється купити налаштування у вашому BIOS, тому, якщо ви просто додати ще один SATA і не змінювати будь-які настройки комп'ютера будуть продовжувати завантаження як це відбувається зараз.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Жорсткі диски twiggs396 Генеральний обладнання чат 8 7 квітня 2008 10:31
Мої жорсткі диски Danny83222 Генеральний обладнання чат 3 26 січня 2008 15:38
Yey вільного місця на жорсткому диску Cew27 Знімні накопичувачі І ЗМІ 4 20 вересня 2007 15:50
Жорсткі диски musicthom Генеральний обладнання чат 5 11 грудня 2006 14:39
Жорсткий диск проблема - Чому я не можу "Мій комп'ютер" прийняти всі мої диски? Комп'ютерні Spec Генеральний обладнання чат 8 15 вересня 2006 03:14
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.