menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Pevný disk je unikajícími freespace jako blázen (možná Vista souvisejících)

Reply

Thread Nástroje
Old 12 června 2009, 19:23
Nový člen skupiny

Default Pevný disk je unikajícími freespace jako blázen (možná Vista souvisejících)

Koupil jsem HP PC (a6720y), který přišel s Vista (Home Premium 64bit) jen na druhý den a něco se děje, divný.

Na druhý den můj pevný disk freespace byl 548,80 GB ....

V okamžiku, je to 534 GB.

Věc se má tak ... všechno jsem udělal, pokud je procházení internetu, hrát šachy a pasiáns, a odstranit některé bloatware. Co by za to tolik GB prostoru jsou obsazeny tak rychle a jak se mohu opravit??
Old 13. června 2009, 05:13
Člen Skupina

Default Pevný disk je unikajícími freespace jako blázen (možná Vista souvisejících)

Obnovení systému & Stínová kopie. Nejlepší nedělat nic pro tuto chvíli, ale dát mu clearout jednou za měsíc, nebo tak.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Vista Powersi svůj pevný disk, když nejsou v provozu pete21 Operační systémy Windows 6 27. leden 2009 14:43
FSB je spojené s lag? chrisgritz Procesory, základní desky & RAM 4 5. prosince 2008 12:39
Moje první auto ... možná jediný vůz uvidíme někdy chtěli vlastní cheesepuff Vypnout Téma diskuze 25 19. Září 2008 06:15
Zvuk a Video souvisejících? Napalm Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 4 30. prosince 2007 13:50
HI Potřebuju pomoct (ks související lol) Soverntear Představte Yourself Zde 3 11. prosince 2007 06:13
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.