![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Koupil jsem HP PC (a6720y), který přišel s Vista (Home Premium 64bit) jen na druhý den a něco se děje, divný. Na druhý den můj pevný disk freespace byl 548,80 GB .... ![]() V okamžiku, je to 534 GB. ![]() Věc se má tak ... všechno jsem udělal, pokud je procházení internetu, hrát šachy a pasiáns, a odstranit některé bloatware. Co by za to tolik GB prostoru jsou obsazeny tak rychle a jak se mohu opravit?? |
|
| |||
| |||
| Obnovení systému & Stínová kopie. Nejlepší nedělat nic pro tuto chvíli, ale dát mu clearout jednou za měsíc, nebo tak. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Vista Powersi svůj pevný disk, když nejsou v provozu | pete21 | Operační systémy Windows | 6 | 27. leden 2009 14:43 |
| FSB je spojené s lag? | chrisgritz | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 5. prosince 2008 12:39 |
| Moje první auto ... možná jediný vůz uvidíme někdy chtěli vlastní | cheesepuff | Vypnout Téma diskuze | 25 | 19. Září 2008 06:15 |
| Zvuk a Video souvisejících? | Napalm | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 4 | 30. prosince 2007 13:50 |
| HI Potřebuju pomoct (ks související lol) | Soverntear | Představte Yourself Zde | 3 | 11. prosince 2007 06:13 |
| Thread Nástroje | |
| |