μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Σκληρό Δίσκο freespace διαρρέει σαν τρελό (πιθανόν σχετίζονται Vista)

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 12 Ιουν 2009, 19:23
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Σκληρό Δίσκο freespace διαρρέει σαν τρελό (πιθανόν σχετίζονται Vista)

Αγόρασα ένα υπολογιστή HP (a6720y) που ήρθαν με Vista (Home Premium 64bit) μόλις την άλλη μέρα και κάτι περίεργο συμβαίνει.

Η δεύτερη μέρα μου σκληρούς δίσκους freespace ήταν 548,80 GB ....

Αυτή τη στιγμή, είναι 534 GB.

Το θέμα είναι ... όλα τα έχω κάνει μέχρι τώρα είναι η περιήγηση στο Internet, να παίξουν σκάκι και πασιέντζα, και να διαγράψετε κάποια bloatware. Τι θα υπόψη για τόσα GB του χώρου που καταλαμβάνεται τόσο γρήγορα και πώς μπορώ να το διορθώσω;;;;
Old 13 Ιουν 2009, 05:13
Μέλος Ομάδα

Default Σκληρό Δίσκο freespace διαρρέει σαν τρελό (πιθανόν σχετίζονται Vista)

Επαναφορά Συστήματος και σκιώδη αντίγραφα. Best να μην κάνουμε τίποτα για την ώρα, αλλά να αποκτήσει clearout μία φορά κάθε μήνα περίπου.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Vista απενεργοποιείται σκληρούς δίσκους μου, όταν δεν χρησιμοποιείται pete21 Λειτουργικά συστήματα Windows 6 27 Ιαν 2009 14:43
Είναι FSB που συνδέονται με την υστέρηση; chrisgritz Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 4 5 Δεκ. 2008 12:39
Το πρώτο μου αυτοκίνητο ... ίσως το μόνο αυτοκίνητο Θα ήθελα ποτέ να ιδίων cheesepuff Off Topic Συζήτηση 25 19η Σεπ 2008 06:15
Ήχος και Βίντεο που σχετίζονται; Ναπάλμ Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 4 30 Δεκ. 2007 13:50
HI Χρειάζομαι βοήθεια (pc σχετικές lol) Soverntear Καθιέρωση Yourself Εδώ 3 11 Δεκ. 2007 06:13
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.