![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja kupio HP PC (a6720y), koja je došla s Vista (Home Premium 64bit) tek drugi dan i nešto čudno se događa. Drugi dan moj harddrive freespace je 548,80 GB .... ![]() Trenutno je 534 GB. ![]() Stvar je ... sve sam do sada uradili je pregledavati na internetu, igrati šah i samica, i izbrisati neke bloatware. Što bi račun za tolike GB prostora na okupiranom pa se brzo i kako ću to popraviti?? |
|
| |||
| |||
| System Restore & Shadow primjeraka. Najbolje ne učiniti ništa za sada, ali dajte joj clearout jedanput svaki mjesec ili na taj način. |
![]() |
|
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Vista Ovlasti Down moj harddrive kada nije u uporabi | pete21 | Windows Operating Systems | 6 | 27 siječanj 2009 14:43 |
| FSB se odnose na lag? | chrisgritz | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 5. prosinac 2008 12:39 |
| Moj prvi auto ... možda jedini auto koji ću ikada željeli posjedovati | cheesepuff | Off Topic Discussion | 25 | 19. Ruj 2008 06:15 |
| Zvuk i video povezane? | Napalm | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 4 | 30. prosinac 2007 13:50 |
| HI Trebam pomoć (PC vezane lol) | Soverntear | Uvesti Yourself Ovdje | 3 | 11. prosinac 2007 06:13 |
| Thread Tools | |
| |