![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Vettem egy HP PC (a6720y), hogy eljött a Vista (Home Premium 64bit) csak a minap valami furcsa történt. A minap én harddrive freespace volt 548,80 GB .... ![]() Abban a pillanatban, ez 534 GB. ![]() Az a helyzet ... minden, amit eddig is böngészhet az interneten, sakkozni és Pasziánsz, és töröljünk néhány bloatware. Mi lenne figyelembe annyi GB van elfoglalva, hogy a tér olyan gyorsan, és hogyan lehet megjavítani???? |
|
| |||
| |||
| Rendszer-visszaállítás és árnyékmásolatok. A legjobb, hogy ne tegyenek semmit ebben a pillanatban, hanem azt clearout havonta egyszer, és így tovább. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Vista Powers Down my merevlemez, ha nem használjuk | pete21 | A Windows operációs rendszerek | 6 | 27. január 2009 14:43 |
| Van FSB kapcsolatos lemaradás? | chrisgritz | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | 5. december 2008 12:39 |
| Az első autó ... talán az egyetlen autó Én mindig szeretné a saját | cheesepuff | Off Topic Discussion | 25 | 19. Szeptember 2008 06:15 |
| Hang és videó kapcsolatban? | Napalm | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 4 | 30. december 2007 13:50 |
| HI I need help (db kapcsolatos lol) | Soverntear | Itt mutasd meg magadat | 3 | 11. december 2007 06:13 |
| Téma eszközök | |
| |