mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

HARDDRIVE teka Laisva vieta standžiajame diske Like Crazy (galbūt Vista susijusių)

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 12, 2009, 19:23
Naujas Narys

Default HARDDRIVE teka Laisva vieta standžiajame diske Like Crazy (galbūt Vista susijusių)

Nusipirkau HP PC (a6720y), kuris atėjo su Vista (64bit Home Premium ") tik kitą dieną ir kažką keistai tai vyksta.

Kitą dieną mano kietajame diske Laisva vieta standžiajame diske buvo 548,80 GB ....

Šiuo metu jis yra 534 GB.

Dalykas yra ... viskas, ką padarėme iki šiol naršyti internete, žaisti šachmatais ir solitaire ir trinti kai bloatware. Kas būtų atsižvelgta tiek daug GB nie kosmoso buvo okupuoti taip greitai ir kaip galima tai pataisyti??
Old Birželis 13, 2009, 05:13
Narys

Default HARDDRIVE teka Laisva vieta standžiajame diske Like Crazy (galbūt Vista susijusių)

Sistemos atkūrimas ir šešėlinių kopijų. Geriau ne prie ko šiuo metu, bet suteikti jam clearout kartą per mėnesį.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Vista įgaliojimai Down mano kietajame diske, kai jis nenaudojamas pete21 Windows "operacinės sistemos 6 27 sausis 2009 14:43
FSB yra susijusi su VVG? chrisgritz CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 4 5 gruodis 2008 12:39
Mano pirmasis automobilis ... galbūt tik automobilių I'll ever wanna savo cheesepuff Off Topic Discussion 25 19 rugsėjis 2008 06:15
Garso ir vaizdo susiję? Napalm Sound, Speakers & MP3 Players 4 30 gruodis 2007 13:50
Hi I need help (PC susiję lol) Soverntear Introduce yourself here 3 11 gruodis 2007 06:13
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.