по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Дискове & сменяемите носители

Register

Harddrive неприятности

Reply

Нишка Инструменти
Old 3-ти февруари 2008, 06:13
Новите държави Група

Default Harddrive неприятности

Здравейте, аз наскоро изградени компютърна и инсталирана Vista и тя работи добре, до вчера, когато аз се опитах, свързващи стария си твърд диск на новия компютър, за да видя дали мога да абандон нищо от тях. Всичко беше наред за един от твърдите дискове, но когато съм в другия ми хард диск и стартира компютъра отново, вместо да го товарят на Windows XP, който е инсталиран на нея, вместо, както и wouldnt нека се върху работния плот от на твърдия диск. Опитах се променят обувка последователност настройка, но тя все още беше там до XP. Взех на твърдия диск с XP, но сега компютъра ми ми казва, да се свържете на твърдия диск с Vista, свикнал съм да отида и след това, че далеч. Опитах се пускането на Vista инсталация диск, мисля аз просто трябваше да преинсталирате Vista, а тя казва, че се зарежда файловете, обаче му остана за товарене нещо за Vista, оставих го цяла нощ и то didn't получите никъде. Всеки, който имате някакви идеи за това, което мога да направя? всяка помощ е оценена.
Наздравици,
Old 3-ти февруари 2008, 11:13
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Xaldyn View Post
Здравейте, аз наскоро изградени компютърна и инсталирана Vista и тя работи добре, до вчера, когато аз се опитах, свързващи стария си твърд диск на новия компютър, за да видя дали мога да абандон нищо от тях. Всичко беше наред за един от твърдите дискове, но когато съм в другия ми хард диск и стартира компютъра отново, вместо да го товарят на Windows XP, който е инсталиран на нея, вместо, както и wouldnt нека се върху работния плот от на твърдия диск. Опитах се променят обувка последователност настройка, но тя все още беше там до XP. Взех на твърдия диск с XP, но сега компютъра ми ми казва, да се свържете на твърдия диск с Vista, свикнал съм да отида и след това, че далеч. Опитах се пускането на Vista инсталация диск, мисля аз просто трябваше да преинсталирате Vista, а тя казва, че се зарежда файловете, обаче му остана за товарене нещо за Vista, оставих го цяла нощ и то didn't получите никъде. Всеки, който имате някакви идеи за това, което мога да направя? всяка помощ е оценена.
Наздравици,
Да не са Vista, но трябва да има ремонт опция там? Ако е така, ще трябва да поправят зареждащ сектор и евентуално дял таблица. В XP това е направено по ремонт конзола, командване задвижване.

http://www.bleepingcomputer.com/tuto...torial148.html

Знаете ли свържете Vista и XP дискове двете jumpered като магистър по някакъв шанс? Вашият Vista диск може да е била изхвърлена.

Old 3-ти февруари 2008, 15:11
Новите държави Група

Терес вид проблем, компютъра ми прави зареждащ се от CD устройството, тя го прави автоматично и doesn't кажа "натискане на клавиш, за да стартирате от CD", и той казва "Windows зарежда файловете ..." и когато го прави "на екрана се посочва, че прозорците се зарежда" (Im цитирате от връзката, която ме изпрати по пътя ", но той получава остана там, аз арго преминем през това. Всъщност, какво странно е само минута I извади както твърди дискове, и се обърна на компютъра, и тя бе в състояние да зареди Vista диск перфектно, това е добре (макар че очевидно I couldnt получите миналото, където искате да инсталирате Vista, тъй като има твърде seeings нищо wasn't включен в) . Whats също странно е, когато отидете на BIOS, тя действително открива на твърдия диск с Vista, но тя продължава да ми казваш да свържете твърдия диск, когато включите компютъра и се опитам да го заредите от това.
Old 5 февруари 2008, 10:24
Номер на групата

ОК, да имате търпение, за да преинсталирате Vista?

Ако джъмпърен на XP диск като капитан, и Vista като роб, не трябва да имат възможност за преформатиране на Vista диск. В същото време, докато при XP, празната сметка всички пароли.

Сега суап на jumpering и стартиране от компактдиск. Сега би трябвало да бъде в състояние да преинсталирате Vista.

Повярвайте ми, ако XP диск jumpered като робиня, тя няма да обувка XP, така че мисля, че това е всичко, което се е случило. Нещо повече, XP диск трябва да се появи като нов диск писмо и вашите файлове ще се чете, предвидени имате blanked паролата на всеки сметки.

Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc