menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Pevný disk trable

Reply

Thread Nástroje
Old 3 února 2008, 06:13
Nový člen skupiny

Default Pevný disk trable

Ahoj, já nedávno postaven v počítači a nainstalované Vista a fungovalo to v pohodě, až do včerejška, když jsem se pokusil připojení pevných disků mého starého na nový počítač a zjistit, jestli bych mohl zachránit něco z nich. Všechno v pořádku u jednoho z pevných disků, ale když jsem v mé ostatní pevný disk a počítač se začal znovu, je místo nahraje na Windows XP, který byl nainstalován na to místo, a bych nechť mi na můj Desktop pevného disku. Zkoušel jsem měnit nastavení zaváděcí sekvence, ale přesto šel do XP. Vzal jsem si z pevného disku s XP, ale teď má počítač řekne, abych znovu pevný disk s průhled a zvyklý jít dál, že potom. Snažil jsem se uvedení do Průhled instalace disk, přemýšlel jsem musel přeinstalovat Vista, a říká, že až se načte soubory však jeho přilepená na nakládku věcí pro Vista, i ji celou noc a didnt dostat kamkoliv. Každý, kdo má nějaké názory na to, co můžu dělat? pomoc ocení.
Na zdraví,
Old 3 února 2008, 11:13
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Xaldyn View Post
Ahoj, já nedávno postaven v počítači a nainstalované Vista a fungovalo to v pohodě, až do včerejška, když jsem se pokusil připojení pevných disků mého starého na nový počítač a zjistit, jestli bych mohl zachránit něco z nich. Všechno v pořádku u jednoho z pevných disků, ale když jsem v mé ostatní pevný disk a počítač se začal znovu, je místo nahraje na Windows XP, který byl nainstalován na to místo, a bych nechť mi na můj Desktop pevného disku. Zkoušel jsem měnit nastavení zaváděcí sekvence, ale přesto šel do XP. Vzal jsem si z pevného disku s XP, ale teď má počítač řekne, abych znovu pevný disk s průhled a zvyklý jít dál, že potom. Snažil jsem se uvedení do Průhled instalace disk, přemýšlel jsem musel přeinstalovat Vista, a říká, že až se načte soubory však jeho přilepená na nakládku věcí pro Vista, i ji celou noc a didnt dostat kamkoliv. Každý, kdo má nějaké názory na to, co můžu dělat? pomoc ocení.
Na zdraví,
Nemáte Vista, ale musí existovat možnost opravy tam? Pokud ano, budete potřebovat opravu boot sektoru a možná tabulky. V XP je provedeno v opravách konzole, příkazový řízený.

http://www.bleepingcomputer.com/tuto...torial148.html

Měli jste připojení Vista a XP disků jak jumpered jako velitel jakoukoli šanci? Váš Vista disk může být ožralý.

Old 3 února 2008, 15:11
Nový člen skupiny

Theres trochu problém, můj počítač spustit z disku CD, je to automaticky a doesnt říkají "stiskněte klávesu pro boot z cd" a říká, že "Windows se načítá soubory ..." a když se to na "obrazovce se uvádí, že okna se načítá" (im cituje z vás mi poslal odkaz na cestě ", ale dostane uvízl tam, já dotírat dostat přes to. Ve skutečnosti, co je podivné je jen minuty I chopil se obě pevné disky, a zapnul počítač, a byl schopen načíst Vista disk dokonale, je fajn (i když samozřejmě i couldnt dostat minulosti, kdy chcete nainstalovat Vista příliš seeings protože wasn't něco připojit) . Co se také divné je, když jdu na bios, je skutečně rozpoznat pevný disk s Vista, ale stále říká, abych znovu na pevný disk, když i zapnout počítač a zkuste si jej nahrát z toho.
Old 5. února 2008, 10:24
Dárce Skupina

ok, máte trpělivost přeinstalujete Vista?

Pokud jumper XP disk jako master, a Vista jako slave, měli byste být schopni přeformátujete Vista disk. Zároveň platí, zatímco v XP, prázdné všechny účet hesla.

Nyní měnit jumpering a boot z CD. Nyní byste měli být schopni přeinstalovat Vista.

Věřte mi, v případě, že XP disk jumpered jako otrok, to nebude boot XP, tak si myslím, že je vše, co se stalo. Kromě toho, že XP disk by se měl objevit jako nové písmeno a vaše soubory budou čitelné, že jste vyčištěný heslo na všech účtů.

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.