![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já nedávno postaven v počítači a nainstalované Vista a fungovalo to v pohodě, až do včerejška, když jsem se pokusil připojení pevných disků mého starého na nový počítač a zjistit, jestli bych mohl zachránit něco z nich. Všechno v pořádku u jednoho z pevných disků, ale když jsem v mé ostatní pevný disk a počítač se začal znovu, je místo nahraje na Windows XP, který byl nainstalován na to místo, a bych nechť mi na můj Desktop pevného disku. Zkoušel jsem měnit nastavení zaváděcí sekvence, ale přesto šel do XP. Vzal jsem si z pevného disku s XP, ale teď má počítač řekne, abych znovu pevný disk s průhled a zvyklý jít dál, že potom. Snažil jsem se uvedení do Průhled instalace disk, přemýšlel jsem musel přeinstalovat Vista, a říká, že až se načte soubory však jeho přilepená na nakládku věcí pro Vista, i ji celou noc a didnt dostat kamkoliv. Každý, kdo má nějaké názory na to, co můžu dělat? pomoc ocení. Na zdraví, |
|
| |||
| |||
| Citace:
http://www.bleepingcomputer.com/tuto...torial148.html Měli jste připojení Vista a XP disků jak jumpered jako velitel jakoukoli šanci? Váš Vista disk může být ožralý.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Theres trochu problém, můj počítač spustit z disku CD, je to automaticky a doesnt říkají "stiskněte klávesu pro boot z cd" a říká, že "Windows se načítá soubory ..." a když se to na "obrazovce se uvádí, že okna se načítá" (im cituje z vás mi poslal odkaz na cestě ", ale dostane uvízl tam, já dotírat dostat přes to. Ve skutečnosti, co je podivné je jen minuty I chopil se obě pevné disky, a zapnul počítač, a byl schopen načíst Vista disk dokonale, je fajn (i když samozřejmě i couldnt dostat minulosti, kdy chcete nainstalovat Vista příliš seeings protože wasn't něco připojit) . Co se také divné je, když jdu na bios, je skutečně rozpoznat pevný disk s Vista, ale stále říká, abych znovu na pevný disk, když i zapnout počítač a zkuste si jej nahrát z toho. |
|
| |||
| |||
| ok, máte trpělivost přeinstalujete Vista? Pokud jumper XP disk jako master, a Vista jako slave, měli byste být schopni přeformátujete Vista disk. Zároveň platí, zatímco v XP, prázdné všechny účet hesla. Nyní měnit jumpering a boot z CD. Nyní byste měli být schopni přeinstalovat Vista. Věřte mi, v případě, že XP disk jumpered jako otrok, to nebude boot XP, tak si myslím, že je vše, co se stalo. Kromě toho, že XP disk by se měl objevit jako nové písmeno a vaše soubory budou čitelné, že jste vyčištěný heslo na všech účtů.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |