![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, πρόσφατα χτισμένο σε υπολογιστή, και έχουν εγκατασταθεί vista και λειτούργησε καλά, μέχρι χθες, όταν προσπάθησα σύνδεση παλιό μου σκληρούς δίσκους με το νέο υπολογιστή για να δω αν θα μπορούσα να διασώσουμε κάτι από αυτά. Όλα ήταν μια χαρά για έναν από τους σκληρούς δίσκους, ωστόσο όταν έβαλα σε άλλο σκληρό δίσκο μου και την έναρξη της λειτουργίας του υπολογιστή και πάλι, αντί να φορτώνονται σε σχέση με τα Windows XP που εγκαταστάθηκε σε αυτό αντί, wouldnt και θα ήθελα να μου πάνω από την επιφάνεια εργασίας το σκληρό δίσκο. Προσπάθησα αλλάζοντας την ακολουθία εκκίνησης εγκατάστασης, αλλά εξακολουθεί να πήγε XP. Πήρα τον σκληρό δίσκο με XP, αλλά τώρα ο υπολογιστής μου μου λέει να επανασυνδεθεί το σκληρό δίσκο με Vista, και συνηθίζει τότε ότι πάμε μακρύτερα. Προσπάθησα να στο δίσκο εγκατάστασης Vista, σκέψης Απλά έπρεπε να επανεγκαταστήσετε Vista, και αυτό τα λέει φορτία μέχρι τα αρχεία, ωστόσο, το κολλήσει για τη φόρτωση πράγμα για Vista, i άφησε σε όλη τη νύχτα και didn't get πουθενά. Όποιος έχει καμία ιδέα για το τι μπορώ να κάνω; κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Εις υγεία, |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
http://www.bleepingcomputer.com/tuto...torial148.html Μήπως μπορείτε να συνδέσετε το Vista και XP και οι δύο δίσκοι με jumper πλοιάρχου με κάθε ευκαιρία; Ο δίσκος μπορεί να Vista έχουν Trashed.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Theres είδους πρόβλημα, ο υπολογιστής μου κάνει εκκίνηση από τη μονάδα CD, το κάνει αυτόματα και doesn't πω το "πατήστε ένα πλήκτρο για εκκίνηση από το CD", που λέει και το "Windows είναι φόρτωση αρχείων ..." και πότε θα κάνει το "οθόνη που αναφέρει ότι τα Windows είναι φόρτωσης" (im παραθέτω από το σύνδεσμο που μου έστειλε από το δρόμο ", αλλά γίνεται κολλήσει εκεί, i επίκλισης ξεπεράσουμε αυτό. Πράγματι, whats περίεργο είναι μόνο ένα λεπτό πριν πήρε τόσο σκληρούς δίσκους, και να ανοίγουν με τον υπολογιστή, και ήταν σε θέση να φορτώσει το δίσκο τέλεια Vista, θα ήταν μια χαρά (αν και προφανώς i couldnt ξεπεράσουμε το πού θέλετε να εγκαταστήσετε τα Vista πολύ αξιοθέατα όπως υπάρχει τίποτα wasn't συνδεθεί) . Τι επίσης περίεργο είναι όταν πάω να το bios, είναι πράγματι εντοπίσει το σκληρό δίσκο με Vista, ωστόσο διατηρεί λέγοντάς μου να επανασυνδεθεί το σκληρό δίσκο όταν ενεργοποιείτε τον υπολογιστή και να προσπαθήσουμε και να αποκτήσουμε από το εν λόγω φορτίο. |
|
| |||
| |||
| ΟΚ, έχετε την υπομονή να επανεγκαταστήσετε Vista; Αν το jumper XP μονάδα_δίσκου πλοιάρχου, και Vista ως δούλος, θα πρέπει να μπορείτε να διαμορφώσετε ξανά το δίσκο Vista. Την ίδια στιγμή, ενώ το XP, όλα τα κενά υπόψη κωδικούς πρόσβασης. Τώρα το swap jumpering και εκκίνηση από το CD. Θα πρέπει τώρα να είναι σε θέση να επανεγκαταστήσετε Vista. Πιστέψτε με, αν ο δίσκος είναι XP με jumper ως δούλος, δεν θα εκκίνησης XP, γι 'αυτό νομίζω ότι είναι το μόνο που έχει συμβεί. Επιπλέον, η XP δίσκο θα πρέπει να εμφανιστεί ως ένα νέο γράμμα της μονάδας δίσκου και τα αρχεία σας θα είναι αναγνώσιμη εφόσον έχετε σβήνει τον κωδικό πρόσβασης για κάθε λογαριασμών.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χριστούγεννα Troubles. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Κοινότητας Νέα & Chat | 8 | 3η Ιανουαρίου 2009 07:32 |
| DVD / CD-RW προβλήματα ... Παρακαλώ βοηθήστε! | Χόλιγουντ | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 14 Νοε 2008 17:36 |
| CD burner βάσανα | kdarrell | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 25η Σεπ 2008 15:32 |
| AOL δηλαδή βάσανα | mrdaveyk | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 1 | 2η Δεκ. 2007 16:39 |
| Laptop βάσανα | Darkseth | Laptops, Κινητά & PDA | 4 | 17 Οκτ 2007 12:04 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |