manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

Harddrive nevolja

Reply

Thread Tools
Old 3. veljače 2008, 06:13
Novi član grupe

Default Harddrive nevolja

Pozdrav, Nedavno sam sagradio računalo, a instalirana vista i to je radio u redu, sve do jučer kad sam pokušao povezivanju moje stare tvrde diskove na novo računalo vidjeti ako JA mogao spasiti išta od njih. Sve je u redu za jedan od tvrdih diskova, no kad sam stavio u moj drugi tvrdi disk i pokrenuti računalo ponovno, umjesto da se učita na Windows XP koja je instalirana na to umjesto i wouldnt let me dobiti na mom desktopu od tvrdom disku. ja pokušao mijenjanjem boot sequence setup, ali to još uvijek išli na XP. JA je uzeo vanjska hard disk s XP, ali sada moj računalo reći mene to reconnect na hard disk sa vidik i navika da se onda ide dalje. JA pokušao stavljajući u Vista instalacijski disk, misleći sam morao reinstalirati Vidik, i ona kaže da se učita datoteka, medjutim njegove zaglavi na učitava stvar za Vidik, ostavih ga na cijelu noć i nije se nigdje. Bilo tko imati bilo koji ideja za ono što ja mogu učiniti? Bilo kakva pomoć je dobrodošla.
Živjeli,
Old 3. veljače 2008, 11:13
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by Xaldyn View Post
Pozdrav, Nedavno sam sagradio računalo, a instalirana vista i to je radio u redu, sve do jučer kad sam pokušao povezivanju moje stare tvrde diskove na novo računalo vidjeti ako JA mogao spasiti išta od njih. Sve je u redu za jedan od tvrdih diskova, no kad sam stavio u moj drugi tvrdi disk i pokrenuti računalo ponovno, umjesto da se učita na Windows XP koja je instalirana na to umjesto i wouldnt let me dobiti na mom desktopu od tvrdom disku. ja pokušao mijenjanjem boot sequence setup, ali to još uvijek išli na XP. JA je uzeo vanjska hard disk s XP, ali sada moj računalo reći mene to reconnect na hard disk sa vidik i navika da se onda ide dalje. JA pokušao stavljajući u Vista instalacijski disk, misleći sam morao reinstalirati Vidik, i ona kaže da se učita datoteka, medjutim njegove zaglavi na učitava stvar za Vidik, ostavih ga na cijelu noć i nije se nigdje. Bilo tko imati bilo koji ideja za ono što ja mogu učiniti? Bilo kakva pomoć je dobrodošla.
Živjeli,
Nemate Vista, ali mora biti popraviti tu opciju? Ako je tako, morate popraviti boot sektor i eventualno particijske tablice. U XP je to učinio na popravak konzoli, naredba driven.

http://www.bleepingcomputer.com/tuto...torial148.html

Jeste li spojiti Vista i XP diskovima oba jumpered kao majstor nikakve šanse? Vaš Vista diska svibanj su "Trashed".

Old 3. veljače 2008, 15:11
Novi član grupe

Theres kakvih problema, moje računalo ne čizma gore sa CD, on to i automatski se reći ", pritisnite tipku za čizma iz CD-a", a ona kaže "Windows se učitava datoteka ..." i kad se na "ekranu da prozori se učitava" (IM citiranjem link od vas me poslao na put ", ali se dobiva zaglavi tamo, ja licemjerje dobiti nekada. U stvari, čudno što je samo minute sam uzeo iz obje tvrde diskove i okrenuo na računalu, a bio je u mogućnosti to učitavanje Vidik disk savršeno, to je bio u redu (iako je očito i couldnt get prošlosti gdje želite instalirati Vidik previše seeings jer nije ništa priključeni na struju) . što je također čudno kad odem u bios, ona zapravo ne otkriti hard disk sa Vidik, ali drži telling me to reconnect na tvrdom disku kada uključite računalo i probati i dobiti Internet to učitavanje od toga.
Old 5. veljača 2008, 10:24
Donatorska Grupa

ok, da li vi imati strpljenja da reinstalirati Vidik?

Ako skakač XP disk kao master, a Vista kao rob, trebali biste biti u mogućnosti reformatizovati Vidik diska. U isto vrijeme, dok na XP, sve prazno račun lozinka.

Sada je swap jumpering i čizma iz CD-a. Sada bi trebali biti u mogućnosti to reinstalirati Vidik.

Vjerujte mi, ako je XP disk jumpered kao rob, on neće boot XP, tako da mislim da je sve što se dogodilo. Štoviše, disk XP trebao bi se pojaviti kao novi pogon slovo i datoteka će biti čitljiv nevidljiv pod uvjetom da ste lozinku na bilo račune.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Božićni nevolje. 4D (Fordy (Ford) Ollie Community News & Chat 8 3. siječanj 2009 07:32
DVD / CD-RW pogon, nevolja ... ugoditi pomoć! Hollywood Drives & Izmjenjivi mediji 3 14. studeni 2008 17:36
Cd burner nevolja kdarrell Drives & Izmjenjivi mediji 3 25. Ruj 2008 15:32
AOL tj. nevolje mrdaveyk Web Browsers & FTP Klijenti 1 2. prosinac 2007 16:39
Laptop nevolja Darkseth Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 4 17. listopad 2007 12:04
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.