![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, nemrég épült a számítógéphez, és telepített Vista és ez munkás finom, csak tegnap mikor próbáltam összekötő régi merevlemezek az új számítógépet, hátha tudok valamit salvage tőlük. Minden rendben volt az egyik a merevlemezeket, de mikor kerül az én másik merevlemezt és indítani a számítógépet újra, ahelyett, hogy a terhelt a Windows XP volt telepítve, hogy ahelyett, és akar valamit! Be my Desktop a merevlemezre. Próbáltam változtatni a boot sorrend beállítás, de még mindig ment XP. Kivettem a merevlemez az XP, de most már a számítógép azt mondja, hogy újra a merevlemezt, a kilátás, és szokás messzebb megy majd el. Próbáltam létrejötte a Vista telepítő lemezt, és arra gondolt, én csak azt újratelepítéséhez Vista, és azt mondja, hogy betölti a fájlokat, de annak ragasztani a terhelés dolog Vista, hagytam, hogy minden éjjel, és ez didnt get anywhere. Bárki olyan ötleteket, mit tehetek? any help is appreciated. Egészségére, |
|
| |||
| |||
| Idézet:
http://www.bleepingcomputer.com/tuto...torial148.html Te kapcsolódni a Vista és XP lemezek mindkét jumpered parancsnoki netán? Ön Vista lemez már Trashed.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Ott ilyen probléma, a számítógép nem indítható akár a CD-meghajtóba, azt automatikusan és doesnt mondjuk a "nyomjuk meg a gombot, boot CD", és azt mondja, a "Windows kép betöltése ..." és ha ez a képernyőt, hogy a Windows loading "(im idézve a linket küldte nekem az utat", de ez gets megragadt ott, én vidám kap múlt el. Valójában mi furcsa csak egy perce én kivette a merevlemezeket, és bekapcsolta a számítógépet, és azt be tudja tölteni a Vista lemez tökéletesen jó volt (bár természetesen i couldnt get a múltban, amikor el akar telepíteni Vista is seeings mivel wasn't semmit csatlakoztatásához) . Mi is furcsa, ha én megyek, hogy a BIOS-ban, akkor valóban érzékeli a merevlemezt, a Vista, azonban azt tartja, mondja meg, hogy újra a merevlemezt ha bekapcsolja a számítógépet, és megpróbál és kap, hogy a teher meg. |
|
| |||
| |||
| OK, van-e a türelem újratelepítéséhez Vista? Ha a jumper az XP meghajtó a parancsnok, és a Vista, mint rabszolga, akkor képesnek kell lennie arra, hogy a Vista lemezt. Ugyanakkor, míg az XP, az összes fiók üres jelszavakat. Most a swap jumpering és a CD-ről boot. Most már tudja újratelepítéséhez Vista. Hidd el, ha az XP lemez jumpered mint rabszolga, nem boot XP, így azt hiszem ez minden, ami történt. Sőt, az XP lemez jelenik meg, mint egy új meghajtó a levél és a kép lesz olvasható, feltéve, ha blanked a jelszót minden számlákat.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Karácsony Troubles. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Közösségi Hírek & Chat | 8 | 3. január 2009 07:32 |
| DVD / CD-RW drive bajok ... kérem, segítsen! | Hollywood | Drives & Removable Media | 3 | 14. november 2008 17:36 |
| CD-író bajok | kdarrell | Drives & Removable Media | 3 | 25. Szeptember 2008 15:32 |
| Aol azaz bajok | mrdaveyk | Web böngésző és FTP Clients | 1 | 2. december 2007 16:39 |
| Laptop gondok | Darkseth | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 4 | 17. október 2007 12:04 |
| Téma eszközök | |
| |