![]() |
|
| |||
| |||
| היי, אני לאחרונה הקים המחשב, והתקנת Vista וזה עבד בסדר, עד אתמול, כאשר ניסיתי בחיבור הישן שלי כוננים קשיחים של מחשב חדש, כדי לראות אם אני יכול להציל משהו מהם. הכל היה בסדר אחד של כוננים קשיחים, אך כאשר שמתי את הכונן הקשיח השני והתחילו שוב את המחשב, במקום בו נטען על ה-Windows XP שהותקנה בו במקום, וכן wouldnt תן לי על גבי שולחן העבודה שלי מ את הכונן הקשיח. ניסיתי לשנות את רצף האתחול של תוכנית ההתקנה, אבל זה עדיין יצא XP. אני הוצאתי את הדיסק הקשיח עם XP, אבל עכשיו המחשב שלי אומר לי להתחבר מחדש את הכונן הקשיח עם Vista, ואת הרגל ללכת רחוק יותר, כי אז. ניסיתי לשים את דיסק ההתקנה של Vista, אני חושב רק היה צריך להתקין מחדש את Vista, והוא אומר את זה טוען את הקבצים, עם זאת את תקועה על טוען דבר עבור Vista, עזבתי את זה כל הלילה וזה didn't לקבל בכל מקום. כל אחד יש לך רעיונות מה אני יכול לעשות? כל עזרה היא ךיתורעה. לחיים, |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
http://www.bleepingcomputer.com/tuto...torial148.html האם אתה מחבר את הדיסקים Vista ו XP הן jumpered כמו אב על ידי כל סיכוי? Vista הדיסק שלך עשוי היה לאשפה.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| Theres סוג של בעיה, המחשב שלי עושה את אתחול מכונן התקליטורים, היא עושה זאת באופן אוטומטי ו doesn't לומר את "הקש על מקש כלשהו כדי לאתחל מהתקליטור", והיא אומרת "Windows הוא טוען קבצים ..." וכאשר היא עושה את "המסך כי הוא טוען את חלונות" (IM מצטט מן הקישור ששלחת לי את הדרך ", אך הוא מקבל תקוע שם, אני מצליח לעבור את זה צביעות. למעשה, מה מוזר, היא רק רגע לפני שאני הוצאתי את שני כוננים קשיחים, ו הדליק את המחשב, והוא היה מסוגל לטעון את Vista דיסק מושלם, זה היה בסדר גמור (אם כי כמובן שאני מצליח לעבור את couldnt היכן אתם רוצים להתקין את Vista כמו גם seeings שם כלום wasn't פקוק ב) . מה מוזר הוא גם כאשר אני נכנס ל-BIOS, שהיא בעצם עושה לזהות את הכונן הקשיח עם Vista, אך שומרת את זה אומר לי להתחבר מחדש את הכונן הקשיח כאשר אני מפעיל את המחשב ולנסות לקבל את זה כדי לטעון כי מ. |
|
| |||
| |||
| בסדר, יש לכם את הסבלנות כדי להתקין מחדש את Vista? אם את דלגן XP לכונן כמו אב, ו Vista כמו עבדים, אתה אמור להיות מסוגל לאתחל מחדש את הדיסק Vista. במקביל, בעוד ב-XP, סיסמאות ריקות כל חשבון. עכשיו להחליף את jumpering ו אתחול מהתקליטור. כעת אתה אמור להיות מסוגל להתקין מחדש את Vista. תאמין לי, אם את הדיסק XP jumpered כמו עבדים, זה לא אתחול XP, לכן אני חושב כי היא כל כך קרה. יתר על כן, XP הדיסק אמור להופיע בתור אות הכונן החדש שלך ואת הקבצים יהיה קריא בתנאי שיש לך את הסיסמה blanked על כל החשבונות.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| חג המולד הבעיות. | 4d (Fordy (פורד) אולי | קהילה חדשות וצ 'אטים | 8 | 3rd ינואר 2009 07:32 |
| DVD / CD-RW כונן הבעיות ... אנא עזור! | הוליווד | כוננים & נשלפת | 3 | 14th נובמבר 2008 17:36 |
| CD מבער הצרות | kdarrell | כוננים & נשלפת | 3 | 25 ספטמבר 2008 15:32 |
| AOL כלומר הצרות | mrdaveyk | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | 2nd דצמבר 2007 16:39 |
| Laptop הצרות | Darkseth | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 4 | -17 אוקטובר 2007 12:04 |
| שרשרת כלים | |
| |