mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

HARDDRIVE bėdų

Reply

Temos įrankiai
Old 3 vasaris 2008, 06:13
Naujas Narys

Hi, I recently built kompiuterį ir įdiegti Vista, ir ji veikė gerai, iki vakar dienos, kai aš bandžiau prisijungti mano senus kietus diskus į naują kompiuterį, kad pamatytumėte, jei galėčiau trofėjų nieko iš jų. Viskas buvo gerai vienai iš standžiųjų diskų, tačiau, kai galiu pateikti mano kiti kietąjį diską ir pradėjo viršų kompiuterį iš naujo, tai vietoj pakrauti į Windows XP, kuri buvo sumontuota ant jo vietoje, ir wouldnt let me get į savo Desktop diską. Bandžiau keisti įkrovos seka setup, bet jis dar nuvyko į XP. Aš paėmė į kietąjį diską su XP, bet dabar mano kompiuteris man sako, kad vėl disko su Vista, ir įprotis eiti tolyn po to, kad. Bandžiau baigia Vista diegimo disko, galvoju, aš tiesiog reikėjo įdiegti Vista, o ji sako, kad apkrova iki bylos, tačiau jos įstrigo dėl pakrovimo dalykas Vista man paliko jį visą naktį ir didnt get anywhere. Anyone have už ką aš galiu padaryti idėjų? Any help is appreciated.
Į sveikatą,
Old 3 vasaris 2008, 11:13
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Xaldyn View Post
Hi, I recently built kompiuterį ir įdiegti Vista, ir ji veikė gerai, iki vakar dienos, kai aš bandžiau prisijungti mano senus kietus diskus į naują kompiuterį, kad pamatytumėte, jei galėčiau trofėjų nieko iš jų. Viskas buvo gerai vienai iš standžiųjų diskų, tačiau, kai galiu pateikti mano kiti kietąjį diską ir pradėjo viršų kompiuterį iš naujo, tai vietoj pakrauti į Windows XP, kuri buvo sumontuota ant jo vietoje, ir wouldnt let me get į savo Desktop diską. Bandžiau keisti įkrovos seka setup, bet jis dar nuvyko į XP. Aš paėmė į kietąjį diską su XP, bet dabar mano kompiuteris man sako, kad vėl disko su Vista, ir įprotis eiti tolyn po to, kad. Bandžiau baigia Vista diegimo disko, galvoju, aš tiesiog reikėjo įdiegti Vista, o ji sako, kad apkrova iki bylos, tačiau jos įstrigo dėl pakrovimo dalykas Vista man paliko jį visą naktį ir didnt get anywhere. Anyone have už ką aš galiu padaryti idėjų? Any help is appreciated.
Į sveikatą,
Neturite Vista, bet ten reikia remonto variantai? Jei taip, Jums reikia remonto įkrovos sektorius ir galbūt skirsnių lentelę. , XP, kai tai daroma remontas konsolės komandos interesus.

http://www.bleepingcomputer.com/tuto...torial148.html

Ar prisijungti Vista ir XP diskų ir jumpered kaip kapitonas bet kokia proga? Jūsų Vista diskas gali perkelti į šiukšlinę.

Old 3 vasaris 2008, 15:11
Naujas Narys

Theres pobūdžio problema, mano kompiuteryje yra įkeliama iš kompaktinio disko, tai jis automatiškai ir doesnt pasakyti ", paspauskite klavišą, kad paleisti iš CD, ir jis sako:" Windows loading files ... " ir kai jis "ekranas, nurodantis, kad" Windows "krovimo" (IM citavimo iš Jūsų nuoroda siųsti man kelią ", bet ji pasireiškia įstrigo ten, i cant get anksčiau ji. Iš tiesų, whats keistai tai tik aš prieš minutę paėmė iš abiejų diskų, ir kreipėsi į kompiuterį, ji galėjo įkelti Vista diskas puikiai, jis buvo gerai (nors akivaizdu, i couldnt get anksčiau kur jūs norite įdiegti Vista per seeings nes wasnt nieko prijungtas) . Kas taip keistai yra kai aš einu į BIOS, tai tikrai aptinka standųjį diską su Vista, tačiau ji nuolat man sako, kad vėl disko, kai aš įjungti kompiuterį ir bandykite and get it to load nuo to.
Old 5 vasaris 2008, 10:24
Donorų grupės

Gerai, turite kantrybės įdiegti Vista?

Jei Jumper XP diską, kaip meistras, o Vista su vergais, jums turėtų performatuoti Vista diskas. Tuo pačiu metu, nors ir XP, neužpildyta visą sąskaitos slaptažodį.

Dabar apsikeitimo jumpering ir boot from CD. Dabar jūs turėtumėte turėti galimybę įdiegti Vista.

Patikėkite, jei XP diską jumpered kaip vergų, tai bus ne boot XP, todėl aš manau, kad yra visa tai, kas atsitiko. Be to, XP diskas turi atrodyti kaip nauja disko raidė ir failai bus nuskaitoma jei turite blanked slaptažodį jokių sąskaitų.

Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.