![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki, es nesen uzbūvēta dators, un uzstādīts vista, un tā strādāja fine, līdz vakar, kad es mēģināju savieno savu veco cieto disku uz jauno datoru, lai noskaidrotu, vai es varētu glābšana kaut ko no tiem. Viss bija sods par vienu cieto disku, taču kad man manā citu cieto disku un sāka pat datoru vēlreiz, tā vietā uzpildītu uz Windows XP, kas tika uzstādīts uz tā vietā, un wouldnt let me get onto my desktop no cietā diska. Es mēģināju mainīt boot secība setup, bet tomēr devās uz XP. Es izņēmis cieto disku ar XP, bet tagad mana datora man saka atjaunot cieto disku ar Vista un paradis iet tālāk, tad šo. Es centos ieviešot Vista instalācijas disku, domāšana man tikko bija jāpārinstalē Vista un saka, ka tā slodze līdz failus, tomēr tā uzlīmējis iekraušanas lieta Vista, i atstāja uz visu nakti, un tā didn't get jebkur. Kāds ir kādi ieteikumi, ko es varu darīt idejas? any help is appreciated. Urravas, |
|
| |||
| |||
| Quote:
http://www.bleepingcomputer.com/tuto...torial148.html Vai tu savienot Vista un XP diskus gan jumpered kapteiņa kāda iespēja? Jūsu Vista disks var būt trashed.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Theres veida problēma, mans dators nav boot up no CD diska, tas automātiski un doesn't teikt ", nospiediet taustiņu, lai boot no cd", un tas saka "Windows ielādē failus ..." un ja tas "ekrāns, norādot, ka Windows loading" (im citēts no saite Jūs man nosūtījāt pa ceļu ", bet tā kļūst iestrēdzis tur, i cant get Pagātnē. Patiesībā, whats dīvaini ir tikai minūtes atpakaļ es izņēma gan cieto disku, un ieslēdzis datoru un tā varēja ielādēt Vista disks perfekti, tas bija sods (kaut gan protams i couldnt get pagātnē, kur jūs vēlaties instalēt Vista pārāk seeings jo wasn't kaut plugged in) . Whats arī dīvaini ir tad, kad es dodos uz BIOS, tas faktiski ir atklāt cieto disku ar Vista, tomēr tā saglabā man saki atjaunot cieto disku, kad es ieslēdzot datoru un mēģināt saņemt to ielādēt tās. |
|
| |||
| |||
| ok, jums ir pacietība pārinstalēt Vista? Ja jūs džemperis XP disku kā master, un Vista, kā vergu, jūs varat pārformatēt Vista disks. Tajā pašā laikā, kamēr XP, blank visu konta paroles. Samainieties jumpering un boot no CD. Jums vajadzētu tagad varēs pārinstalēt Vista. Ticiet man, ja XP diska ir jumpered kā vergu, tas nav boot XP, tāpēc es domāju, ka ir viss, kas ir noticis. Turklāt XP diska vajadzētu parādīties kā jauna diska burts, un jūsu faili tiks lasāms ja jums ir blanked paroli uz jebkuru no kontiem.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
![]() |
|
| Bookmarks |