![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi, I niedawno zbudowany komputer i zainstalowany Vista i to działało dobrze, aż do wczoraj, kiedy próbował łączące moje stare dyski twarde do nowego komputera, aby sprawdzić, czy mogę coś z nich ratunek. Wszystko było dobrze do jednego z dysków twardych, jednak kiedy mój umieścić w innym dysku twardego i uruchomić ponownie komputer, to zamiast załadunku na systemie Windows XP, który został zainstalowany na to zamiast wouldnt i niech mi na mój pulpit z dysku twardym. Próbowałem zmiany sekwencji rozruchu instalacji, ale nadal poszedł do XP. Wziąłem się twardy dysk z XP, ale teraz mój komputer mówi mi ponownego twardy dysk z vista, i wont go dalej to. Próbowałem oddanie w Vista dysk instalacyjny, myślenia i po prostu musiał ponowna Vista i to mówi się ładuje pliki, jednak jej zatrzymany na ładowanie rzeczą dla Vista, to w lewo i na całą noc i didnt get wszędzie. Ktoś ma jakieś pomysły na to, co mogę zrobić? any help is appreciated. Wiwaty, |
|
| |||
| |||
| Cytat:
http://www.bleepingcomputer.com/tuto...torial148.html Czy podłączyć Vista i XP dyski jumpered zarówno jako kapitan przez jakiekolwiek szanse? Twoja Vista Dysk może mieć do kosza.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Theres rodzaju problem, mój komputer działa rozruchu z dysku CD, to robi to automatycznie i doesnt znaczy "naciśnij dowolny klawisz, aby uruchomić komputer z dysku CD", i mówi "Windows ładuje pliki ..." i kiedy to na ekran, że Windows jest ładowany "(cytując im z linku posłał mnie na drodze", ale nie zostanie zatrzymany, i cant get przeszłości. W rzeczywistości, whats dziwne jest zaledwie minutę temu wykupił jak dyski twarde, a włączony komputer, a on był w stanie załadować Vista dysku doskonale, że grzywny (choć oczywiście i couldnt get przeszłości, gdzie chcesz zainstalować Vista zbyt seeings ponieważ wasnt niczego podłączone) . Co też jest dziwne, kiedy idę do BIOS-u, to w rzeczywistości nie wykrywa dysku twardego z Vista, jednak wciąż opowiadać ponownie dysk twardy, kiedy włączyć komputer i spróbować go od tego obciążenia. |
|
| |||
| |||
| ok, masz cierpliwość ponowna Vista? Jeśli skoczka w XP dysk jako kapitan, i Vista jako slave, można sformatować dysku Vista. W tym samym czasie, podczas gdy w XP, puste konta haseł. Teraz zamieniać jumpering i uruchamiania z płyty CD. Teraz można ponownie zainstalować Vista. Uwierz mi, jeśli XP dysk jumpered jako slave, to nie będzie boot XP, więc myślę, że to wszystko, co się stało. Ponadto, XP dysku powinien pojawić się jako nowa litera dysku, a pliki będą czytelne przewidziane masz ukryte hasła na dowolne konto.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
![]() |
|
| Zakładki |