![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Buna, am construit recent un computer, si instalat Vista şi a mers bine, până ieri, când am încercat conectarea meu vechi unităţi de hard disk la computer nou, pentru a vedea dacă I a putut salva nimic de la ei. Totul a fost bine pentru unul din hard disk-uri, cu toate acestea, atunci când am pus în alte hard-disk şi a început din nou până la computer, este încărcat până la locul de Windows XP care a fost instalat pe el în loc, şi wouldnt lasă-mă să-mi pe spaţiul de lucru de la pe hard disc. Am încercat în schimbare de boot secvenţa de instalare, dar este încă s-a dus la XP. Mi-am luat de pe hard disc cu XP, dar acum calculatorul meu mi-a spus să reconecteze pe hard disc cu Vista, şi obiceiul ca, atunci du-te mai departe. Am încercat punerea în Vista instalare disc, gândire am avut de a reinstala Vista, şi el spune că încarcă de imagini, cu toate acestea sa blocat pe încărcare lucru pentru Vista, am lăsat-o pe toată noaptea şi se didnt a lua oriunde. Oricine are vreo idee de ce pot face? orice ajutor este apreciat. Noroc, |
|
| |||
| |||
| Citat:
http://www.bleepingcomputer.com/tuto...torial148.html Te-ai conecta la Vista şi XP ambele discuri jumpered ca maestru de nici o sansa? Parerea Vista disc se poate să fi fost Trashed.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| Theres fel de problemă, computerul meu nu boot-up de la unitatea de CD, el nu-l în mod automat şi doesnt spune "Apăsaţi o tastă pentru a încărca de pe CD", şi el spune că "fişierele de încărcare Windows este ..." şi atunci când are "ecran, declarând că Windows este încărcare" (im citând pe link-ul de ce mi-a trimis de cale ", dar devine blocat acolo, i cant a lua trecut-o. De fapt, ce este ciudat este doar un minut în urmă am a luat în ambele unităţi de hard disk, sa dovedit şi de pe computer, si a fost capabil de a încărca Vista disc perfect, ea a fost în regulă (deşi, evident, i couldnt get a trecut în cazul în care nu doriţi să instalaţi Vista prea seeings ca acolo wasn't nimic în priză) . Ce ciudat este de asemenea, atunci când i du-te la BIOS-ul, este de fapt nu detectează hard drive cu Vista, cu toate acestea continuă să-l reconectaţi pentru a-mi spune pe hard disc, atunci când i transforma pe computer şi să încercaţi şi ia-o de la care să se încarce. |
|
| |||
| |||
| ok, aveţi răbdare pentru a reinstala Vista? Dacă bluză de XP ca unitate de masterat, şi Vista ca sclav, ar trebui să fie capabile să reformataţi Vista disc. În acelaşi timp, în timp ce în XP, necompletat toate cont parole. Acum, de swap jumpering şi de boot de pe CD. Acum ar trebui să fie capabil de a reinstala Vista. Crede-mă, în cazul în care discul este XP jumpered ca sclav, nu va boot XP, de aceea cred că este tot ce sa întâmplat. Mai mult decât atât, XP-disk ar trebui să apară ca o nouă literă de unitate şi fişierele vor fi furnizate de citit pe care le-aţi blanked parola pe orice conturi.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
![]() |
|
| Marcaje |